Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πωλητήριο στη Λάρισα!!

Ο Πηλαδάκης φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώληση ακόμη και του 51% της ΠΑΕ σε Έλληνα υποψήφιο επενδυτή, το όνομα του οποίου κρατείται για την ώρα μυστικό!


Πωλητήριο στη Λάρισα!
Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να αποκτήσει συμπαίκτη στη θεσσαλική ΠΑΕ, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με Έλληνα επενδυτή ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να αποκτήσει ακόμη και το 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Οι συζητήσεις φέρονται να είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένο σημείο, ενώ πιθανολογείται η παρουσία του στο Arena για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά τα Χριστούγεννα είναι πολύ πιθανό να αρχίσει ο απαραίτητος οικονομικός έλεγχος της εταιρίας, ενώ τονίζεται πως δεν πρόκειται για τον Κύπριο πολιτικό μηχανικό Λουκά Σάββα, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συμμετάσχει σε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Τέλος, σημειώνεται πως η υπόθεση εξελίσσεται με άκρα μυστικότητα και γι' αυτό το λόγο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα του υποψήφιου επενδυτή.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: