Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ο Καστίγιο "φέρνει" πίσω τον Κόκε

Η ενδεχόμενη λύση του συμβολαίου της ΠΑΕ Άρης με τον Νέρι Καστίγιο δεν αποκλείεται να "φέρει" πίσω μετά από μερικούς μήνες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Σέρχιο Κόκε.
Το αν η φημολογία της επιστροφής του Σέρχιο Κόκε στον Άρη ακόμη και στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου γίνει πράξη είναι κάτι που θα φανεί στο πέρας των ημερών.


Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Ισπανός αποχωρεί από την Ράγιο Βαγιεκάνο όπως το αποκάλυψε ο ίδιος χθες το βράδυ μέσα από την σελίδα του στο Facebook απαντώντας σε μία οπαδό του Άρη που του έγραψε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.
Ένα σενάριο που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη πιο εφικτό να μετουσιωθεί στην πράξη σε περίπτωση που υπάρξει λύση του συμβολαίου της ΠΑΕ Άρης με τον Νέρι Καστίγιο και αυτόματα ο Κόκε θα πάρει και πάλι στην κατοχή του την φανέλα του Άρη με το νούμερο 10.


Αυτήν που είχε αφήσει τα μέσα του περασμένου Απρίλη για να πάρει μεταγραφή στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ και την Ντινάμο Χιούστον και ακολούθως το καλοκαίρι πήρε στην κατοχή του ο διεθνής Μεξικανός χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της.


"Μόνο ο Θεός ξέρει, αλλά τον Ιανουάριο φεύγω", έγραψε ο πρώην αρχηγός του Άρη στην σελίδα του στο Facebook απαντώντας σε μία οπαδό του Άρη που του έγραψε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.


Στην συνέχεια ο Κόκε, σίγουρα καθόλου τυχαία, πρόσθεσε: "Η μόνη αλήθεια είναι αυτό γράφω. Μου λείπει σαν τρελός ο Άρης, έβλεπα το παιχνίδι χθες και είχα πόνο γιατί ξέρω πως νιώθει ο κόσμος και ξέρω ότι οι παίκτες έχουν μεγάλη πίεση. Προσπαθούν, αλλά δεν μπορούν προς στιγμή. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα, οι παίκτες τώρα το έχουν ανάγκη. Είμαι παίκτης και οπαδός του Άρη και ξέρω τι είπα. Ο Άρης μετακινεί πολύ κόσμο σε κάθε παιχνίδι και αξίζει κάτι καλύτερο".


Όπως μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στο προ ημερών επενδυτικό ταξίδι της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στην Ισπανία είχε υπάρξει μεταξύ άλλων και μία συνάντηση με τον Κόκε με αυτό που απομένει στις επόμενες μέρες είναι αν η λύση του συμβολαίου του με την Ράγιο Βαγιεκάνο θα τον φέρει πίσω στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Εξάλλου όπως αποδείχθηκε ο ένας χρειάζεται τον άλλον την δεδομένη χρονική στιγμή με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ να θέλει την απόκτηση ποδοσφαιριστή στην θέση που αγωνίζεται ο Κόκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Όσο για τον Καστίγιο τα πάντα σε σημαντικό βαθμό όσον αφορά το μέλλον του στον Άρη θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ την Παρασκευή όπου και θα απολογηθεί για την συμπεριφορά που επέδειξε στην αλλαγή του στο παιχνίδι της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Παναιτωλικό.


Το ενδεχόμενο του διαζυγίου είναι ανοιχτό δεδομένου ότι ο Πρόμπιερζ χθες δεν του επέτρεψε να προπονηθεί χθες στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με την υπόλοιπη ομάδα παραπέμποντάς τον στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για απολογία όπου απομένει να φανεί αν θα παραβρίσκεται και ο αδερφός και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο.


Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βικτοράς Γιάκομπ βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού όπου προπονητής της κυπριακής ομάδας είναι ο συμπατριώτης του Ρουμάνου επιθετικού του Άρη, Μιχάι Στοικίτσα. Το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Γιάκομπ αναφέρει η ιστοσελίδα "Balla.com.cy" κάνοντας λόγο ακόμη και για πρώτες επαφές και μία πρώτη πρόταση.sport24 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: