Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τζέιμς: «Θέλω ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο»


dominic-james-aris

Ο Ντόμινικ Τζέιμς ανυπομονεί για τον σημερινό αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε ως πρόκληση για αυτόν και τους συμπαίκτες του αλλά παράλληλα και ως μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξουν την αξία τους και να παρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup.
Ο Αμερικανός άσος του Άρη αναφερόμενος στον σημερινό κρίσιμο αγώνα με την Ρουντούπις υπογράμμισε αρχικά ότι: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στην αρχή της σεζόν, όμως όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε καλύτεροι και αυτό που πρέπει είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να δείξουμε ποιοι ήμαστε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα, οι παίκτες μεταξύ μας και στο τεχνικό επιτελείο. Πιστεύουμε στις οδηγίες των προπονητών μας και είναι ευκαιρία και για τους φιλάθλους του Άρη και για την πόλη, γιατί είναι ένας αγώνας χωρίς αύριο που θα σημάνει την πρόκριση της ομάδας».
Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι και τι πρέπει να προσέξει ο Άρης, ο Ντόμινικ Τζέιμς είπε: «Πρέπει να κοντρολάρουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, γιατί αυτοί είναι καλοί σουτέρ. Η άμυνα μας έδωσε νίκη στα προηγούμενα παιχνίδια, αυτό πρέπει να γίνει και τώρα. Αν παίξουμε καλή άμυνα, μαζέψουμε ριμπάουντ και ελέγξουμε το ρυθμό στην επίθεση θα είμαστε καλά» ενώ για τον παράγοντα πίεση είπε: «Όταν είσαι καλαθοσφαιριστής η πίεση είναι ότι καλύτερο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και τον περιμένουμε πως και πως και αυτός ο αγώνας για μας είναι μια ευκαιρία. Σε κάθε αγώνα έχουμε αγωνία και άγχος γιατί θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει γεμάτο. Ο κόσμος που έρχεται μέχρι τώρα στους αγώνες μας υποστηρίζει και μας δίνει μεγάλη ώθηση αλλά θα θέλαμε πολύ να παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο».
Ο Νταν Μαυραειδής από την πλευρά του είπε: «Περιμένουμε τον αγώνα με ανυπομονησία, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε σε πολύ καλή διάθεση και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Δεν έχουμε μόνο εμείς πίεση για το αποτέλεσμα. Έχει και η Ρουντούπις. Και οι δύο ομάδες έχουμε το ίδιο ρεκόρ, ξεκινάμε από την ίδια θέση, θέλουμε το ίδιο πράγμα» και πρόσθεσε: «Είναι μικρές οι διαφορές που παρουσιάζει η Ρουντούπις. Παίζουν καλύτερα τώρα, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πιστοί στις αρχές μας για να κερδίσουμε. Η άμυνα είναι σαφώς το κλειδί του παιχνιδιού. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όμως ο κόουτς επιμένει πολύ στην άμυνα και καλά κάνει».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: