Με τον Κασμερίδη να αποκρούει ένα πέναλτι, ο Θρασύβουλος προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου επικρατώντας στην... ρώσικη ρουλέτα του Λεβαδειακού με 5-3 (1-1 κ.δ). Το πρώτο... θύμα της Σούπερ Λίγκας οι Βοιωτοί!
Τι και αν στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό και ένα γκολ; Άλλο πρωτάθλημα και άλλο κύπελλο και αυτό έδειξε περίτρανα ο Θρσύβουλος. Η ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου επικρατώντας με 5-3 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί έτσι έγιναν οι πρώτοι από την Σούπερ Λίγκα που αποχαιρετούν τον θεσμό.

Πρόσωπο του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Αλέξανδρο Κασμερίδη, ο τερματοφύλακας της ομάδας της Φυλής έπιασε ένα (το άλλο του Γκρμπιτς έφυγε άουτ) πέναλτι στην... ρώσικη ρουλέτα, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Καρράς (83' Ζουμπουλάκης), Βασιλείου, Σύρος, Σκόνδρας, Νικολάου, Ψιανός Νικολάου, Καρλόπουλος (102' Κακαράς), Βλάχος, Βαγγελής (94' Παπαναστασίου).
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (72' Κόρμπος), Ξαβιέ, Ιωάννου (79' Μπεγκόνια), Βιάνα, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46' Βασιλείου), Γκρμπιτς, Κοιλιάρας, Ζουρούδης.

πηγή: gazzetta.gr