Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Μπέκαμ... Σεν Ζερμέν!!

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπέκαμ... Σεν Ζερμέν!


Σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδουν οι Γάλλοι, ο Μπέκαμ έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, το οποίο και θα μπει σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2012.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Μπέκαμ θα ακολουθήσει στις αρχές του νέου έτους την υπόλοιπη αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν στο Κατάρ, όπου η ομάδα θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Η μόνη λεπτομέρεια που φαίνεται να απομένει έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Μπέκαμ στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, το οποίο λήγει τελικά στις 31 Δεκεμβρίου και όχι στις 30 Νοέμβρη, όπως είχε αρχικά ακουστεί, με αποτέλεσμα ο Άγγλος σταρ να μην μπορεί ακόμα να ανακοινωθεί από την Παρί.

Έτσι φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένει μέχρι να μείνει και επίσημα ως ελεύθερος από τον αμερικανικό σύλλογο προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην παριζιάνικη ομάδα.

Τα γαλλικά ΜΜΕ μάλιστα ανακοίνωσαν πως μέρος της συμφωνίας μεταξύ Μπέκαμ-Παρί είναι και τα ποσοστά που θα λαμβάνει ο Άγγλος μέσος από οποιοδήποτε προϊόν της ομάδας με το όνομά του πωλείται, με τον Μπέκαμ να λαμβάνει το 20% των κερδών.

Όσον αφορά τις απολαβές που θα λαμβάνει από την Παρί, σύμφωνα με τους Γάλλους, αυτές ανέρχονται στις 80,000 λίρες την εβδομάδα.

Μάλιστα οι φήμες θέλουν τον Μπέκαμ να έχει ήδη βρει σπίτι σε ένα από τα πιο ακριβά προάστια του Παρισιού, το Βεσινέ, ενώ έχει διευθετήσει και το θέμα της εκπαίδευσης των παιδιών του, τα οποία θα συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε αγγλικό σχολείο της γαλλικής πρωτεύουσας.
 
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: