Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Από τη Ρωσία έρχομαι και στην κορφή κανέλα!!

** Όταν δεν έχει δουλειά ο διάβολος, ξέρετε τι βρίσκει να κάνει… Κάπως έτσι μου φαίνεται λειτούργησε ένας μυστηριώδης τύπος, ο Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, παλιός διεθνής Σοβιετικός ποδοσφαιριστής και τέως αποτυχημένος προπονητής, ο οποίος είναι σήμερα τηλεοπτικός σχολιαστής και ειδικός σύμβουλος της ρώσικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην ανίχνευση ύποπτων αγώνων στο διαδικτυακό Στοίχημα. Με την τελευταία ιδιότητα έκανε ξαφνικά δηλώσεις για να πει ότι όλη η Ελλάδα γνώριζε ότι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Ρούμπιν Καζάν θα έληγε ισόπαλος… Γράφει ο Στέλιος Γρηγοριάδης
** Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν αρχικά με γέλια την «είδηση», πολύ σύντομα όμως συνειδητοποίησαν ότι οι δηλώσεις του Ρώσου ενδέχεται να εξελιχθούν σε… μέγα θέμα, εξ αιτίας της περιρρέουσας ατμόσφαιρας των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα και αλλά και των τελευταίων ημερών στην Ευρώπη, με τις υποψίες για «στησίματα» αγώνων στο Ζάγκρεμπ και όχι μόνο. Ετσι, λοιπόν, αποφάσισαν να αντιδράσουν και ο Θόδωρος Ζαγοράκης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, να αποστείλει διάβημα διαμαρτυρίας στη ρώσικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στο οποίο να τονίζει, μεταξύ όλων των άλλων, ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργειά της, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει ο Μπουμπνόφ.
** Εννοείται ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει κανένα θέμα και ο Ρώσος είναι ο μόνος που κινδυνεύει να μπλέξει, διότι θα αναγκαστεί να δώσει εξηγήσεις και να υποστηρίξει τις ανερμάτιστες δηλώσεις του. Οι οποίες δεν είχαν άμεσο στόχο τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τη… Ρούμπιν Καζάν, πλην όμως δεν παύουν να «αγγίζουν» το γόητρο και την αξιοπιστία του ΠΑΟΚ, της διοίκησής του, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών.
** Γιατί «ανερμάτιστες» οι δηλώσεις; Πρώτα-πρώτα, γιατί περιείχαν ένα ψέμα. «Ο Ελληνας σχολιαστής του αγώνα είπε πριν την έναρξή του πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ», είπε ο Ρώσος. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν έγινε ποτέ. Ισως τον παραπληροφόρησαν. Ισως και να το άκουσε στον ύπνο του.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: