Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία για δυσφήμιση…!!


ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ-ÑÏÕÌÐÉÍ ÊÁÆÁÍ / EUROPA LEAGUE / PAOK-RUBIN KAZAN

Όλα τα ΄χε ο ΠΑΟΚ, οι Ρώσοι του έλειπαν. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Δικέφαλος προσπαθεί να επιλύσει τα δικά του εσωτερικά προβλήματα, οι δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ρώσικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν χθες από τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Τι είπε ο τελευταίος; Πως όλοι στην Ελλάδα ήξεραν πως ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ρουμπίν Καζάν θα ολοκληρωνόταν χωρίς νικητή και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο προτιμήθηκε κατά κόρον το σημείο της ισοπαλίας στο στοίχημα. Ο Μπουμπνόφ χαρακτήρισε την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης ως… παρωδία σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Ρωσίας, τονίζοντας μεταξύ των άλλων: «Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ. Ήταν μια παρωδία. Δεν αποκλείω όλοι οι Ελληνες να πόνταραν στο `Χ’ και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρουμπίν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι. Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι πληροφορήθηκαν πως η Ρουμπίν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα».
Σε ότι αφορά τώρα την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες ο επίσημος Δικέφαλος ετοιμάζεται να προχωρήσει σε καταγγελία στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία κατά αυτή της Ρωσίας αλλά ακόμα και να κινηθεί νομικά κατά του Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, προκειμένου αυτός να αποδείξει με πειστήρια τα λεγόμενά του ή να υπάρξουν οι προβλεπόμενες κυρώσεις προς αυτόν σε περίπτωση που δεν το πράξει. Όπως και να έχει πάντως το θέμα, ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να το αφήσει να περάσει στο… ντούκου, από τη στιγμή που δυσφημίζεται ο σύλλογος και τίθεται σε διαπραγμάτευση η ακεραιότητα των ανθρώπων που τον απαρτίζουν, με τον Θόδωρο Ζαγοράκη μάλιστα να επικοινωνεί χθες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και να τον ενημερώνει για τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί ο Δικέφαλος.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: