Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Αλλάζει σελίδα η ΑΕΛ!!


Μέχρι αύριο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο όσον αφορά τη συμμετοχή του Ανδρέα Πάτση στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Όπως γράφει η «SportDay», ο γνωστός δικηγόρος έχει καταθέσει στον Κώστα Πηλαδάκη πρόταση συμμετοχής στο 50% της ΠΑΕ, με οψιόν αγοράς και του υπόλοιπου 50% σε τρία χρόνια.

Επίσης, θα ζητήσει να αναλάβει την πλήρη διαχείριση της ομάδας, ενώ ο Πηλαδάκης θα κρατήσει τη Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. (απέναντι στην οποία, ως γνωστόν, η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει την υποχρέωση για την καταβολή ενοικίου για τη χρήση του AEL F.C. Arena) και τη VISSINI ΕΠΕ.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι οι απαντήσεις του μεγαλομετόχου των «βυσσινί», ο οποίος και εκείνος θέλει (με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο) να τελειώνει το συντομότερο η συγκεκριμένη υπόθεση και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στην ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές από τον χώρο της Football League και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει επέλθει συμφωνία.

Εν τω μεταξύ, οι μειώσεις συμβολαίων και οι αποχωρήσεις στη Λάρισα θεωρούνται δεδομένες, αφού πρέπει να μειωθεί σύντομα το μπάτζετ. Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Τσιμπάμπα, αφού ο Πηλαδάκης δεν προτίθεται να δώσει τις 200.000 ευρώ στη Λεχ Πόζναν για να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: