Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Το… μπαλάκι στους Βρύζα-Κωσταντινίδη!!


vryzas kostantinidis

Όπως προανήγγειλε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει αρκετές θυσίες, έτσι ώστε να πέσει το μπάτζετ και να είναι βιώσιμη η εταιρία. Πλέον ο λόγος περνάει στους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωσταντινίδη, από τους οποίους θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις για τις αποχωρήσεις παικτών και τον καταρτισμό του νέου ρόστερ.
Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση με τον Άλκη Μαυροφρύδη, ο οποίος τους γνωστοποίησε λεπτομερώς τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ με τα οποία θα πορευθούν για να προχωρήσουν στις απαραίτητες αποδεσμεύσεις, πωλήσεις και μειώσεις συμβολαίων. Αυτό γιατί είναι απαραίτητη η ύπαρξη ρευστότητας με τους κανόνες που επιτάσσει η UEFA με το financial fairplay, αλλά επίσης είναι αναγκαία για να μην μπει ο «Δικέφαλος» σε… μπελάδες όσον αφορά την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν.
Είναι φανερό πως οι αποχωρήσεις Αρίας και Λεονάρντο, αλλά και η επικείμενη λύση συνεργασίας με τον Σπαντάσιο δεν αρκούν για να λυθεί το πρόβλημα. Έτσι, είναι πιθανό, ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην αποδέσμευση ακόμη ενός ή και περισσότερων ποδοσφαιριστών,μέσα από μια… μαύρη λίστα στην οποία θα συγκαταλέγονται γύρω στους 5 παίκτες.
Προτού παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση από το δίδυμο Βρύζα-Κωσταντιινίδη, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ προκειμένου οι τελικές κινήσεις να έχουν τη σφραγίδα της διοίκησης. Αυτές οι αποφάσεις που θα παρθούν θα παρουσιαστούν επίσημα στη συνέντευξη Τύπου, που πιθανότατα θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου.

 
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: