Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Έπαθε πλάκα το ΣΔΟΕ με τον Ψωμιάδη!!

Από χίλιες και μία πηγές εισπράττει χρήματα ο Σταύρος Ψωμιάδης, όπως προκύπτει από τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της η Δίωξη.

Έπαθε πλάκα το ΣΔΟΕ με τον Ψωμιάδη
Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ, στους λογαριασμούς του Σταύρου Ψωμιάδη, έβγαλε κάτι περισσότερο από... λαβράκι. Άλλωστε, με αυτά τα στοιχεία, η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Χάρης Οικονομόπουλος κατάφεραν να «δέσουν» για τα καλά τον Μάκη Ψωμιάδη και να διεκδικούν τα χρήματα που έχουν υπεξαιρεθεί από την Ένωση. Μάλιστα, η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, προκειμένου να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις πηγές από τις οποίες φτάνουν τα χρήματα στον Σταύρο Ψωμιάδη (αφού στον λογαριασμό του Μάκη δεν φαίνεται ούτε ευρώ), έφτιαξε ένα σχεδιάγραμμα. Το εντυπωσιακό του θέματος είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις, για όσους το έχουν δει από κοντά.
Σε μία τετρασέλιδη απεικόνιση (τέσσερις σελίδες κολλημένες η μία δίπλα στην άλλη), υπάρχουν δεκάδες εταιρίες (και πολλές άλλες πηγές εσόδων), στις οποίες είναι βασικός μέτοχος ο Σταύρος Ψωμιάδης και από όλες, τα χρήματα φτάνουν στους λογαριασμούς του. Και βεβαίως, ακόμα και ο δικηγόρος του αν ισχυριστεί πως αυτή η αμύθητη περιουσία είναι προϊόν κληρονομιάς ή αποτέλεσμα προσωπικών κόπων του Σταύρου, το ΣΔΟΕ είναι σε θέση να γνωρίζει, με στοιχεία, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα, αυτό το σχεδιάγραμμα βρίσκεται στον φάκελο που έχει καταθέσει η ΑΕΚ και ήταν και ένα από τα ισχυρά ατού της στην υπόθεση. 
πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: