Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

«Αλλιώς να πάρουμε δρόμο…»


xenidis

Το διαδίκτυο και οι διάφοροι τόποι κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πλέον της… μόδας. Έτσι, παραμονές Χριστουγέννων ο Γιώργος Ξενίδης, που είναι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, θέλησε να στείλει προφανώς ένα μήνυμα, με αφορμή τις εξελίξεις και κυρίως τον ΑΦΜ, που μονοπωλεί το τελευταίο χρονικό διάστημα τους «κυανόλευκους». Μπορεί να αποφεύγει να το κάνει με όποιον άλλον τρόπο, αλλά προτίμησε έτσι να περάσει το μήνυμα του. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι σχολιάστηκε ποικιλότροπα από τους φιλάθλους της ομάδας, που μπαίνουν συχνά εξάλλου στην προσωπική του σελίδα και αναφέρονται στο θέμα.
Ο Ξενίδης δήλωσε πάντως ξεκάθαρα ότι… «ΑΦΜ χθες». Αυτή ήταν η πρώτη του ατάκα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι είναι αναγκαία όσο τίποτα η εξεύρεση ΑΦΜ για τον Ηρακλή. Κάτι που έχει καταγραφεί πολλάκις από ανθρώπους της οικογένειας, αλλά και από τον ίδιο. «Αλλιώς να πάρουμε δρόμο και να αναλάβει κάποιος άλλος», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από την πλευρά του Ξενίδη ως συμπλήρωμα στην αρχική του έκφραση.
Ίσως να θέλει με αυτόν τον τρόπο να δώσει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στην ανάγκη εξέρευσης λύσης για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί μία φημολογία, που θέλει τον Ξενίδη να αποχωρεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Λέγεται ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του. Ο ίδιος πάντως δεν έχει δηλώσει κάτι τέτοιο ή δεν το έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε το έχει διαψεύσει. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η ίδια φημολογία που έχει αναπτυχθεί, λέει ότι ο Ξενίδης διατείνεται πώς έχει άνθρωπο, που μπορεί να διαθέσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την αγορά του ΑΦΜ. Κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει όμως. Η δεύτερη εκδοχή ίσως έχει να κάνει με το σενάριο που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες, αν και φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: