Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

"O Λούτσο δεν θέλει να φύγει!"

Ο πρόεδρος της Ολιμπίκ Μαρσέϊγ, Βινσέν Λαμπρίν, τονίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αγοράσει τον Αργεντινό άσο.


"O Λούτσο δεν θέλει να φύγει!"
"Κατ' αρχήν να σας πω ότι έως σήμερα, δεν έχω καμία ένδειξη από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι θέλει να φύγει... Το θέμα έχει δημιουργηθεί περισσότερο από τον Τύπο, που ενδεχομένως να θεωρεί ότι ο Γκονζάλες είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο και τον τρόπο συμμετοχής του τον τελευταίο καιρό και μεταδίδει ότι ο παίκτης θέλει να φύγει.
Εμείς σαν διοίκηση της ομάδας, επισήμως δεν έχουμε καμία ενημέρωση ούτε από τον ίδιο, αλλά ούτε από τον ατζέντη του... Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία...", δήλωσε αρχικά το “αφεντικό” της Ολιμπίκ που αναφέρεται στην ιδιοκτήτρια του συλλόγου Μαργαρίτα Λουίς-Ντρέϊφους.
 
«Το καλοκαίρι έκανε πίσω για Σεϊρού και Ζινιάκ!»
«Η δεύτερη σημαντική παράμετρος έχει να κάνει με το ότι ο Λούτσο έχει ένα πάρα πολύ ακριβό συμβόλαιο και εν μέσω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, σχεδόν καμία ομάδα δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να το καλύψει και παράλληλα να ικανοποιήσει τις οικονομικές μας απαιτήσεις... Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν ελληνικό σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός... Η ομάδα του Πειραιά, είχε έρθει σε επαφή μαζί μας το περασμένο καλοκαίρι για να “νοικιάσει” ή να αγοράσει κατά πρώτο λόγο τον Σεϊρού, που κοστίζει περίπου 200.000 Ευρώ το μήνα και εν συνεχεία τον Ζινιάκ που εισπράττει 300.000 Ευρώ μηνιαίως και μόλις άκουσε τα ποσά έκανε πίσω... Επομένως, πως είναι δυνατόν να αποκτήσει τον Γκονζάλες με ελεύθερη μετεγγραφή, όταν θα πρέπει να ικανοποιήσει πρώτα εμάς και εν συνεχεία τον ποδοσφαιριστή που αμείβεται με σχεδόν 400.000 Ευρώ το μήνα; Για μένα αυτό θέμα δεν έχει λογική, γιατί ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να ξοδέψει αυτά χρήματα για μία τέτοια μετεγγραφική κίνηση...», ξεκαθάρισε ο διοικητικός ηγέτης της Μαρσέϊγ και “έκλεισε” και τυπικά το θέμα... Μέχρι αποδείξεως του εναντίου...

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: