Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Έχασαν το δρόμο…!!

Έχασαν το δρόμο…
Γνώριζαν πώς να φτάσουν στην περιοχή. Γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν. Γνώριζαν ακριβώς που… βρίσκονταν τα δοκάρια, τα οποία πέτυχαν από μια φορά η κάθε ομάδα. Αυτό που όμως δεν γνώριζαν οι Στόουκ και Άστον Βίλα στο «Μπριτάνια», ήταν ο δρόμος που οδηγούσε στα δίχτυα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για τη Boxing Day!

Α’ ημίχρονο:

Παιχνίδι με ρυθμό, αλλά δίχως καλές φάσεις. Μπορεί οι Κράουτς και Μπεντ να απουσίαζαν, αλλά οι αντικαταστάτες τους στην επίθεση των δύο ομάδων, Χέσκεϊ και Τζόουνς, ήταν εκεί για να δημιουργήσουν κινδύνους. Τέτοιους, όπως αυτός στο 20ο λεπτό για τη Στόουκ. Ο Χέσκεϊ πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην πρώτη και μοναδική αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης. Οι δύο τερματοφύλακες δεν ήταν απλοί… θεατές του αγώνα, αλλά έχουν περάσει και πιο δύσκολες στιγμές…

Β’ ημίχρονο:

Το παιχνίδι των δύο ομάδων βοηθούσε πολύ στην αποστολή της επίτευξης τερμάτων, κάτι στο οποίο έφτασε πολύ κοντά πρώτη η Άστον Βίλα και στο δεύτερο μέρος. Ο Ντελφουνέσο από συρτή σέντρα του Αγκμπονλαχόρ στο 52’ δεν κατάφερε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, την ώρα που η Στόουκ αναλάμβανε ρόλο πρωταγωνιστή. Οι «πότερς» ισοφάρισαν στα… δοκάρια, με τον Γουίλσον στο 70’ να βλέπει το οριζόντιο δοκάρι του Φρίντελ να μην του κάνει το χατίρι σε δυνατή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ. Η άμυνα των «χωριατών» πέρασε από τεστ… ετοιμότητας στα τελευταία λεπτά, αλλά άντεξε και στο φινάλε οη Βίλα πήρε τον βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στόουκ: Σόρενσεν, Χουτ, Σόουκρος, Σότον, Γούντγκεϊτ (70’ Πέναντ), Γουίλσον, Γουάιτχεντ, Εθέρινγκτον, Παλάσιος (67’ Ντέλαπ), Τζόουνς, Γουόλτερς

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Γουόρνοκ, Νταν, Κόλινς, Κλαρκ, Κουεγιάρ, Ενζόγκμπια, Ολμπράιτον, Πετρόφ, Αγκμπονλαχόρ, Χέσκεϊ (46’ Ντελφουνέσο)

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δευτέρα 26/12

Τσέλσι-Φούλαμ 1-1

Μπόλτον-Νιούκαστλ 0-2

Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουίγκαν 5-0

Σάντερλαντ-Έβερτον 1-1

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Στόουκ-Άστον Βίλα 0-0

Τρίτη 27/12

Άρσεναλ-Γουλβς (17:00)
Σουόνσι-ΚΠΡ (19:00)
Νόριτς-Τότεναμ (21:30)

H επόμενη αγωνιστική (19η)

Παρασκευή 30/12

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ (21:45)

Σάββατο 31/12 (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπλάκμπερν (14:45)
Άρσεναλ-ΚΠΡ
Μπόλτον-Γουλβς
Τσέλσι-Άστον Βίλα
Νόριτς-Φούλαμ
Στόουκ-Γουίγκαν
Σουόνσι-Τότεναμ

Κυριακή 1/1 (17:00)

Γουέστ Μπρομ-Έβερτον (14:30)
Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: