Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ε, και τι έγινε…!!

Ε, και τι έγινε…
Η αναμέτρηση στο «Liberty Stadium» προσφερόταν για βαθμούς που θα βοηθούσαν τις Σουόνσι και ΚΠΡ να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Ε, και τι έγινε... Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, πήραν από έναν πόντο και έκαναν… μια τρύπα στο νερό, αφού θα συνεχίσουν να αγχώνονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας!

Οι «κύκνοι» εκμεταλλεύτηκαν το δυναμικό τους ξεκίνημα και πήραν το προβάδισμα με τον Γκρέιαμ στο 8ο λεπτό, ωστόσο το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο. Η ισοφάριση ήρθε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Μακί και κάπου εκεί, σα να τα… συμφώνησαν, αφού κανείς δεν έκανε το δώρο στην ομάδα του.

Α’ ημίχρονο:

Ένα γκολ έκανε όλη τη διαφορά. Το προβάδισμα που έδωσε ο Ντάνι Γκρέιαμ στη Σουόνσι ήταν το μοναδικό πράγμα που έδινε το δικαίωμα στους «κύκνους» να υποστηρίξουν ότι υπερείχαν της αντιπάλου τους! Στο «Liberty Stadium», οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τη «δίψα» της νίκης προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων στον πάτο της βαθμολογίας και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν. Στο 14ο λεπτό, ο Γκρέιαμ με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ωστόσο φάνηκε ότι στο κατέβασμα, είχε και τη… βοήθεια του χεριού του. Η ΚΠΡ συνέχισε το παιχνίδι με πείσμα και με τον Χιλ να αναλαμβάνει τη… δουλειά του Αντέλ Τααράμπτ, όντας πηγή κινδύνου για την εστία της Σουόνσι στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο:

Η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις Σουόνσι και ΚΠΡ επανήλθε στην επανάληψη! Αρκούσε η προσπάθεια τριών παικτών των Ρέιντζερς για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1! Ο Κένι έκανε το ελεύθερο, ο Μπράιτον με κεφαλιά λίγο πιο μπροστά από τη μεσαία γραμμή έστειλε τη μπάλα στην επίθεση κι εκεί, ο Μακί έγινε αποδέκτης για να πλασάρει σωστά τον Βορμ και να ισοφαρίσει! Αν ψάχναμε για ένα παιχνίδι με ισοδύναμες ομάδες, τότε αυτό στο «Liberty Stadium» ήταν το καλύτερο παράδειγμα. Όσο περνούσε η ώρα, βέβαια, η κούραση και η απογοήτευση για την αστοχία έκαναν τους ποδοσφαιριστές να μειώνουν την προσπάθεια και να αρκούνται στον βαθμό, τον οποίο και πήραν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Βορμ, Γουίλιαμς, Κάουλκερ, Ρέιντζελ (57’ Μουρ), Μπράιτον, Σινκλέρ, Ράουτλετζ (56’ Ντάιερ), Άλεν, Αγκουστιέν, Ρίτσαρντς, Γκρέιαμ

ΚΠΡ: Κένι, Χιλ, Χολ, Τραορέ, Γιάνγκ, Ντέρι, Τααράμπτ, Φαουρλίν, Μπάρτον, Μακί, Χέλγκιουσον

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: