Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Έχει και ο Ηρακλής λαμβάνειν;;

Στο συμφωνητικό που είχε υπογράψει η -τότε- διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή με τον Μάκη Ψωμιάδη, προβλεπόταν μία αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωνόταν το deal με υπαιτιότητα της άλλης πλευράς.

Έχει και ο Ηρακλής λαμβάνειν;;
Τουλάχιστον αυτό είχε αναφέρει στα μέλη του Ερασιτέχνη ο Κωνσταντίνος Γωγάκος, προτού εκείνα κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά της συγκεκριμένης προοπτικής για τον σύλλογο. Το deal δεν έγινε με υπαιτιότητα της άλλης πλευράς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ζήτημα των 100.000 ευρώ.
Δύο τινά μπορεί να ισχύουν. Είτε ο Ηρακλής δεν ήταν εξασφαλισμένος έναντι του Ψωμιάδη, παρά τις διαβεβαιώσεις του πρώην προέδρου του ΓΣ, οπότε δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι, είτε οι προσπάθειες του Γωγάκου για την εξασφάλιση των χρημάτων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη (μαζί με τον Αρταβάνη χειρίστηκαν την υπόθεση).
Η αναφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση γίνεται με αφορμή την δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ με την οικογένεια Ψωμιάδη. Σήμερα (27/12) η ΠΑΕ ΑΕΚ κέρδισε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και μέχρι τις 16/1/2012, όταν και θα πραγματοποιηθεί η κύρια εκδίκαση της υπόθεσης, η περιουσία -κινητή και ακίνητη- της οικογένειας Ψωμιάδη θα είναι δεσμευμένη.
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: