Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Η Τούμπα και οι θαυμαστές της!!

Τα δύο τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ και οι πολύ καλές ευρωπαϊκές του πορείες επέτρεψαν τον κόσμο του Δικεφάλου να παραδώσει μαθήματα σωστής αλλά και απίστευτα καυτής υποστήριξης. Έτσι ο θαυμασμός των σπουδαίων καλεσμένων της ήταν απόλυτα φυσιολογικός...

Η Τούμπα και οι θαυμαστές της
Η Τούμπα δεν είναι άλλη μία δυνατή έδρα. Έχει δημιουργήσει το δικό της "μύθο" στην Ελλάδα και προκαλεί τον τρόμο στην Ευρώπη ακόμα και σε εποχές που τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά όσον αφορά τη συμπεριφορά του κόσμου...
Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν που ο ΠΑΟΚ δείχνει το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο, "φιλοξένησε" στην έδρα του μεγάλους συλλόγους με σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Τι τους έμεινε από αυτή τους την επίσκεψη; Όχι τόσο ο ανταγωνιστικός αντίπαλός, όσο η κερκίδα της Τούμπας...
Εμείς επιλέξαμε να σας θυμίσουμε τα αυθόρμητα εγκωμιαστικά σχόλια των περισσοτέρων.
Χάρι Ρέντναπ (προπονητής Τότεναμ): "Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα πουθενά αλλού. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα. Είμαι ευχαριστημένος. Οι νεαροί παίκτες του ανταποκρίθηκαν για το διάστημα που έπαιξαν".
Μάρτιν Γιολ (προπονητής Άγιαξ): "Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι δύσκολο ακόμη κι αν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ερασιτεχνική ομάδα".
Αντέ Ρουκάβινα (παίκτης Ντιναμό Ζάγκρεμπ): "Θέλω να εκφράσω την προσωπική μου εμπειρία επειδή έχω παίξει στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο. Γνωρίζω τι μας περιμένει, είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έχω πει στους συμπαίκτες μου ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα".
Βαχίντ Χαλίλχοζιτς: "Δε με φοβίζει η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά η ατμόσφαιρα του γηπέδου του. Πολλές έμπειρες ομάδες έχασαν εκεί μέσα. Με φοβίζει η αφέλεια των παικτών μου και η όχι και τόσο μεγάλη εμπειρία τους από τέτοιου είδους παιχνίδια".
Γιούρι Κορονέλ (πρόεδρος του Άγιαξ): "Πήραμε μία σπουδαία πρόκριση σε ένα καυτό γήπεδο. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Κάναμε λάθος όταν παραχωρήσαμε πέναλτι στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα, αλλά ευτυχώς προκριθήκαμε".
Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ (τερματοφύλακας Άγιαξ): "Μ’ αρέσει να παίζω σε τέτοια γήπεδα".
Μπασόνγκ (ποδοσφαιριστής Τότεναμ): "Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μία σπουδαία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ακόμη και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Απόλαυσα το παιχνίδι".
Πηγή: contra.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: