Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Προχωράει για τον «άσο»


Τη μεταγραφή του τερματοφύλακα θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν στον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει ότι θα αποκτηθεί κάποιος για τη συγκεκριμένη θέση, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την υπόθεση του Φράνκο Κοστάντσο, και οι Πειραιώτες βρίσκονται στην αναζήτηση της καλύτερης λύσης.

Ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα είναι το όνομα του Κάρλος Καμενί, για τον οποίο φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον η Μάλαγα (πλέον κοιτάζει τον Πάλοπ της Σεβίλλης). Την ίδια ώρα, στην Εσπανιόλ, στην οποία ανήκει ο Καμερουνέζος γκολκίπερ, υποστηρίζουν ότι πρέπει να αποφασίσουν άμεσα τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση και να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Την ίδια ώρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ξεχνούν τις υποθέσεις του Τόμας Κούτσιακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Μιχάλη Σηφάκη. Το συμβόλαιο του Πολωνού τερματοφύλακα λήγει το καλοκαίρι και θα προσπαθήσουν να τον πάρουν ουσιαστικά ως… ελεύθερο. Όσον αφορά τον διεθνή πορτιέρο, είναι η μοναδική λύση που κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκοι» από την Ελλάδα.

Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Φράνκο Κοστάντσο συνεχίζονται και προσπαθεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Αργεντινό τερματοφύλακα. Οι Πειραιώτες σκέφτονται να σκληρύνουν τη στάση τους, από τη στιγμή που άλλη πλευρά δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ανανεώσεις συμβολαίων

Εκτός από τις μεταγραφές ή τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν ως δανεικοί, στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν με τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για τους Μάρκο Πάντελιτς, Ολοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοντεστό και Φρανθίσκο Γέστε.

Επίσης, υπάρχουν οι παίκτες που έχουν έρθει ως δανεικοί και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να τους αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν οι Ζαν Μακούν, Ιβάν Μαρκάνο και Πάμπλο Ορμπάιθ.

Φεύγουν εκ νέου δανεικοί

Παρελθόν αποτελούν από τον ΟΦΗ ο Αλεξάνταρ Κατάι και ο Σουμπίνιο, οι οποίοι επιστρέφουν στον Ολυμπιακό για να… φύγουν ξανά! Ο Σέρβος μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και φήμες αναφέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του.

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεβαδειακός και η Κέρκυρα. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Πειραιώτες και ο Πέταρ Γκρίμπιτς, ο οποίος και αυτός θα παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

  Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις περιπτώσεις του Γκαέλ Κακουτά και του Ούγκο Βιάνα, ο οποίος κάποτε ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: