Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

(Ξανά)ζητά παίκτες η Δόξα!!

Ο Θανάσης Σάμιος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση του Άρη και στο περιθώριο της μεταξύ τους συνάντησης αναμένεται να ανοίξει εκ νέου κύκλος συζητήσεων για την ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον δημιουργικό τομέα η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, είναι αυτό που αρχικά θέλει άμεσες λύσεις. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της Δράμας είναι σε αναζήτηση παικτών που θα «διψούν» για συμμετοχές και έχουν τα απαιτούμενα στοιχεία για να σταθούν στη Superleague.
Συγκεκριμένα τέσσερις περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στους Κίτρινους βρίσκονται στη λίστα των Δραμινών για να ενισχυθούν, υπό τη μορφή δανεισμού, για το επόμενο εξάμηνο.
Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος αποτελεί τον διακαή πόθο των επιτελών του Μακεδονικού συλλόγου. Οι υψηλές απαιτήσεις του ΑΡΗ είναι αυτές που μέχρι στιγμής δεν του έχουν χαρίσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και το στοιχείο αυτό θέλουν να εκμεταλλευτεί ο πρόεδρος της Δόξας. Πέρα από την περίπτωση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο Κανούλας βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων και κίνητρο αποτελούν οι συμμετοχές στη Superleague, πέρα της Επανομής που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και έχει τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει δανεικό.
Ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Μιχάλης Γιαννίτσης μπαίνει εκ νέου στο στόχαστρο των «Μαυραετών». Υπάρχει η πίστη στις ικανότητες του νεαρού που είναι ικανή να καλύψει το κενό σε εμπειρία.
Εξάλλου η προοπτική του 19χρονου δεν είναι η μοναδική στην οποία ποντάρουν. Ο Δημήτρης Κοτσώνης, που δεν είναι στις άμεσες επιλογές του Πρόμπιερζ, προσελκύει το ενδιαφέρον.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: