Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

«Δεν υπάρχει συμφωνία για Κοντρέρας»


Nelson Valdez, Pablo Contreras
Ο Χουάν Εστέμπαν Βέλις, υπεύθυνος Επικοινωνίας της Κόλο Κόλο, στην οποία είναι πιθανό πλέον να συνεχίσει την καριέρα του ο Πάμπλο Κοντρέρας, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για την υπόθεση μετακίνησης του Χιλιανού αμυντικού στην ομάδα της πατρίδας του.
Αναλυτικά ανέφερε:

«Όλα είναι στο στάδιο των συζητήσεων, τίποτα δεν είναι σίγουρο, η κατάσταση είναι ρευστή. Είναι δεδομένη η επιθυμία της Κόλο Κόλο να τον εντάξει στην δύναμή της, αλλά και του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει, υπάρχουν έντονες συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία. Το ζητούμενο είναι να έρθει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν ισχύει ότι θα παρουσιαστεί ο παίκτης, διότι χωρίς ανακοίνωση δεν μπορεί να παρουσιαστεί ο παίκτης. Μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ θα γίνει αυτό. Οι διοικούντες της Κόλο Κόλο περιμένουν τη λύση της συνεργασίας για να ξεκινήσουν τις επίσημες διαπραγματεύσεις. Ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά μένει σε θεωρητικό επίπεδο προς το παρόν».
Αναφέρθηκε και στο αεροπορικό δυστύχημα που έγινε προ μηνών στη Χιλή:

«Ήταν ένα τραγικό δυστύχημα, σημαίνουσες προσωπικότητες της χώρας πήγαιναν στα νησιά Κρουσόες για φιλανθρωπικό σκοπό. Σκοτώθηκαν πολλά σημαντικά πρόσωπα, που θα δημιουργούσαν μόνιμο δίκτυο βοήθειας. Αυτό δεν τάραξε μόνο τον Κοντρέρας, αλλά όλη τη Χιλή».
Τέλος, αποκάλυψε και το ότι η Κόλο Κόλο είναι κοντά στην απόκτηση και του Οράσιο Καρντόζο:

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και με τον Καρντόσο, ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του έφτασαν στο Σαντιάγκο για να μιλήσουν για τη μετακίνησή του και είναι πιθανό να είναι η δεύτερη μεταγραφή από την Ελλάδα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: