Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Άρη!!

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και συνεχίζεται με άσχημο τρόπο για τον Άρη.

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Άρη
Οι αιτίες είναι αρκετές και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αναλυθούν διεξοδικά σε πολύ μικρό διάστημα για να παρθούν και οι ορισμένες αποφάσεις. Μεσούσης της περιόδου όμως λίγες είναι οι παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν και τις περισσότερες από αυτές θα τις κάνει το τεχνικό επιτελείο.
Η ΟΜΑΔΑ από μόνη της είναι ικανή να αναστρέψει σε μεγάλο βαθμό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Μπροστά της έχει μία χρυσή δεύτερη ευκαιρία. Από αυτές που λίγες φορές έρχονται και πρέπει να αξιοποιηθεί, γιατί αλλιώς…
Με τον πρώτο γύρο να έχει ολοκληρωθεί και τον ΑΡΗ να βρίσκεται στους 16 του κυπέλλου, ξεκινά ένα μήνας στον οποίο θα δώσει συνολικά 8 αγώνες σε δύο διοργανώσεις. Είναι χρυσή ευκαιρία να πράξει ότι ακριβώς δεν έκανε μισή σεζόν τώρα και να εκμεταλλευτεί από το πρόγραμμα και τους αντιπάλους ώστε να κάνει το ντεμαράζ.
Όλα φυσικά είναι στα πόδια τω ν παικτών και στο χέρι των τεχνικών για να αλλάξει η κατάσταση. Η διοίκηση με τα όποια λάθη, τη δεδομένη χρονική στιγμή δε μπορεί να κάνει κάτι. Ακόμα και αν καταφέρει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δύσκολα θα καταφέρει να ενσωματωθεί κάποιος από τους νέους παίκτες.
Ο ΑΡΗΣ μπορεί να πάρει το μεγάλο αυτό δώρο και να το εκμεταλλευτεί ώστε μετά το πέρας του Ιανουαρίου να διεκδικεί αυτά που του αρμόζουν και όχι να ξεφύγει από τη μετριότητα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ !
ΠΗΓΗ: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: