Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μέσι: «Σίγουρα θα κατακτήσω το Μουντιάλ»


messi

Για το όνειρό του να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Αργεντινή αλλά και το Κόπα Αμέρικα, εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του στην AFA. Ο άσος της Μπαρτσελόνα, τόνισε επίσης ότι η ομάδα της Καταλονίας δεν συγκρίνεται με καμία.
«Είναι ένα όνειρό μου να γίνω πρωταθλητής κόσμου και να κατακτήσω το Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή. Είναι τα τρόπαια που μου λείπουν και είμαι σίγουρος ότι θα εκπληρώσω το όνειρό μου. Θα μου άρεσε πολύ να πάρω ένα τίτλο με την εθνική μου ομάδα. Αλλά ξέρω καλά ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Πάντα ήμουν σε θέση να παίξω και θα συνεχίσω να είμαι. Είμαι ένας ακόμη σε αυτή την ομάδα που θέλει το καλύτερο για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής» τόνισε ο 24χρονος.
Για τον Μέσι δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στην εθνική Αργεντινής: «Η «Μπάρτσα» απλά δεν μπορεί να συγκριθεί. Δεν εξίζει τον κόπο. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτό το αναγνωρίζουν οι πάντες. Αυτοί που υποστηρίζουν την ομάδα, αλλά και αυτοί που δεν το κάνουν το παραδέχονται. Είναι μία δουλειά χρόνων με τους ίδιους παίκτες που δίνει τώρα αποτελέσματα. Η Αργεντινή αντίθετα, δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο σημείο που θα θέλαμε. Οι αλλαγές προπονητών έπαιξαν ρόλο, αρχίζουμε από το μηδέν» κατέληξε ο παίκτης των «μπλαουγκράνα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: