Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Ευχαριστούμε την Αυτόνομη Θ10»

Για την αποδοχή της πρότασης (να βρεθεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα στα γραφεία του συνδέσμου) που έκανε η «Αυτόνομη Θ10» και η διοίκηση του Ηρακλή την αποδέχτηκε, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Αργύρης Ασφαλτίδης.
Ο αντιπρόεδρος (β?) της διοίκησης ευχαρίστησε δημοσίως τους οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή για την πρότασή και την στήριξη που προσφέρουν στην ομάδα.

«Την αποδεχτήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά. Είναι εύκολο όταν η ομάδα είναι πρώτη να γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες, είναι όμως ιδιαίτερα δύσκολο όταν δεν βοηθάει η βαθμολογική θέση, όπως στη δική μας περίπτωση. Τα παιδιά δήλωσα με επιθυμία να ενθαρρύνουν το αγωνιστικό τμήμα και τους ευχαριστούμε πολύ για την συγκεκριμένη πρόταση που έκαναν. Άλλωστε, ένα βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει την φετινή μας προσπάθεια είναι η ομοιογένεια μεταξύ κόσμου, διοίκησης και παικτών», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει αναφορικά με το ΔΣ που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο:

«Είναι ένα άτυπο ΔΣ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλώς πρέπει να γίνει μία κουβέντα για την πορεία της ομάδας και το πώς θα διαχειριστούμε καταστάσεις. Άλλωστε, η διοίκηση έχει διαχειριστεί καταστάσεις σε συνθήκες πίεσης. Το πρώτο σκέλος της… αποστολής μας αφορά το αγωνιστικό. Η ομάδα πρέπει να ανέβει ώστε να κλείσει η δυσάρεστη παρένθεση που άνοιξε το καλοκαίρι.
Το δεύτερο έχει να κάνει με τα θέματα οργάνωσης υποδομών και διοικητικής μέριμνας. Αυτό που απορροφά την ενεργεία μας είναι φυσικά το αγωνιστικό. Δεν λέω ότι δεν γίνονται προσπάθειες στο άλλο κομμάτι. Μερικά πράγματα μπορεί να μην φαίνονταν, αλλά γίνονται πολλά. Σκοπός πρώτιστα είναι να ανέβει ο Ηρακλής κατηγορία».

Για το αν μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο, ο Αργύρης Ασφαλτίδης ήταν κατηγορηματικός:
«Η απάντησή μου είναι, ναι. Είναι πιστή προπονητικού τιμ, παικτών και διοίκησης. Ακόμα και σήμερα που μιλάμε αυτός ο στόχος είναι στα πλαίσια του εφικτού», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Στις υποθέσεις των ακινήτων του συλλόγου τον πρώτο λόγο έχει ο ερασιτέχνης. Αυτός είναι ο διαχειριστής. Το τωρινό ΤΑΠ ή η αυριανή ΠΑΕ έχει απλά το όραμα κατασκευής του. Εκεί είμαστε συμμέτοχοι στην προσπάθεια. Υπάρχει κινητικότητα σε πολλά θέματα. Ό,τι γίνει όμως πρέπει να γίνει με όρους διαφάνειας και επειδή η ακίνητη περιουσία και ιστορία του Ηρακλή είναι τα δύο καθαρότερα κεφάλαια, η διαχείριση αυτών των καταστάσεων δεν επιτρέπει λάθη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: