Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Τα μαζεύει και φεύγει ο Γόντικας!

Tο "μένω" που έχει πει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκός έχει μικρή διάρκεια ζωής και το …μπάι μπάι έρχεται.
Τα μαζεύει και φεύγει ο Γόντικας!
Πώς τον "κόβετε", δηλαδή, τον πρόεδρο; Τον έχετε ικανό να κατσικωθεί στην καρέκλα του και να παρακαλάει τον Μελίσση να γίνει Αλεσάντρο Νέστα ή τον Πλεσί Ζιλμπέρτο και Ζάετς μαζί;

Μόλις βγουν τα κοντομάνικα από τις ναφθαλίνες στην Παιανία δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Και δεν είναι μόνο παίκτες. Λεφτά για να έρθουν άλλοι, έστω και Τοτσέδες, δεν υπάρχουν. Αρα; Να μείνει, με άλλα λόγια, ρε μάγκες, ο Γόντικας πρόεδρος, αλλά τι να κάνει;

Και δεν τα λέω εγώ αυτά. Μου τα σφυράνε. Τι; Οτι ο Γόντικας είπε στους Βγενόπουλο και Πολέμη ότι μένει στη θέση του για να μη ρίξει το καράβι απευθείας στην ξέρα. Να μην τραβήξει αυτός την πρίζα από το ...μηχάνημα που συντηρεί το "τριφύλλι".
Το "μένω" που απάντησε στους μετόχους είναι προσωρινό. Με άλλα λόγια, δεσμεύεται περισσότερο από την ηθική και λιγότερο από τα λεγόμενα των λεφτάδων. Μόλις "καθαρίσει" η ομάς με τον πρώτο "βραχνά" της ΟΥΕΦΑ στο τέλος Μάρτη, δεν θα υπάρχει λόγος παραμονής του.
Θα υπάρχει μια σχετική άνεση χρόνου για τους ...επόμενους να προετοιμαστούν εν όψει του "βραχνά 2" και για τους μετόχους της ΠΑΕ να δουν αν θα δώσουν δανεικά ή αγύριστα στην ΠΑΕ.
Αν φύγει τότε, για την καταστροφή του καλοκαιριού κανείς δεν θα μπορεί να του πει κάτι. Αν έφευγε τώρα...
Πηγή: SportDay

Δεν υπάρχουν σχόλια: