Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Βένος: “Ζωντανός θρύλος του Άρη ο Αλεξιάδης”

Την ευκαιρία να πατήσει χορτάρι μετά από οκτώ χρόνια θα έχει ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη Γιάννης Βένος με αφορμή το τουρνουά ποδοσφαίρου «Αλέκος Αλεξιάδης», που διοργανώνει το Σάββατο 24 Μαρτίου η Κοινωνία Μελών Άρη για να τιμήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αλέκο Αλεξιάδη. Με αφορμή τη συμμετοχή των βετεράνων του Άρη ο κ.Βένος φιλοξενήθηκε στο “Αθλητικό Metropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” τονίζοντας:
“Το θέλουμε πολύ όλοι οι παλαίμαχοι να πατήσουμε το χορτάρι, ειδικά μιας και πρόκειται στα πλαίσια της εκδήλωσης που ετοιμάζει η Κοινωνία Μελών Άρης για να τιμήσει τον Αλέκο Αλεξιάδη έναν ζωντανό θρύλο του συλλόγου. Έχουμε μια ομάδα που δίνουμε 10-12 παιχνίδια το χρόνο και είμαστε σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι χαρά μας να παίξουμε για να τιμήσουμε τον θρυλικό Αλέκο Αλεξιάδη που πολλοί από εμάς είχαν την τιμή να τον έχουν συμπαίκτη”.

Για την πορεία του Άρη: “Είναι καλύτερα τώρα. Μαθηματικά έχει ελπίδες για να κυνηγήσει τον στόχο του αλλά έχει χάσει πολύ έδαφος. Έχασε παιχνίδια που άλλες χρονιές δεν θα τα έχανε μέσα στην έδρα του. Είχε πολλές αλλαγές προπονητών και αυτό επηρεάσε. Θα εξαντλήσει όμως τις όποιες πιθανότητες έχει για να πάρει τα εντός παιχνίδια και κάποια εκτός μήπως και καταφέρει να πετύχει το στόχο του'.
Για την προτεραιότητα που δίνει η διοίκηση στις παλιές οφειλές: “Δικαιολογημένη, από την άλλη μεριά και οι παίκτες που παίζουν τώρα πρέπει να είναι πληρωμένοι , να είναι το μυαλό τους στο γήπεδο . Ωστόσο είναι αναπόφευκτο η διοίκηση να προσπαθεί να κλείσει τις πληγές των προηγούμενων χρόνων για να μη οδηγηθεί σε δυσβάχτα μονοπάτια”. 
 
πηγή: metrosport.gr
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: