Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Γερά στο "κόλπο" η Ατλέτικο!!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 2-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ η Σαραγόσα έκανε "διπλό" στο Μεστάγια!
Γερά στο "κόλπο" η Ατλέτικο
Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ στο 49ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος στο προηγούμενο λεπτό είχε νικηθεί από τον Ιραϊθόθ.
Ο Αντριάν έκανε κάτι σαν σουτ από δεξιά, ο Ιραϊθόθ απομάκρυνε αλλά ο Φαλκάο πρόλαβε τον Σαν Χοσέ και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Μπιλμπαό. Ο Κολομβιανός στο 70', διαμόρφωσε με κεφάλια το 2-0, ενώ η Μπιλμπάο κατάφερε να μειώσει με όμορφο σουτ του Μαρτίνεθ στο 90+ 1', αλλά δεν είχε χρόνο να κυνηγήσει κι άλλο γκολ.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ- ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 2-3

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Μαγιόρκα με 3-2 μέσα στην έδρα της Χιχόν. Στο 30` ο Νούνιες έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και νίκησε τον Πάμπλο.
Ο Αουάτ απέκρουσε όμορφα την κεφαλιά του Μποτία στο 37', αλλά στο επόμενο λεπτό δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο σουτ του Κολούνγκα μέσα από την περιοχή και το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ από νωρίς στην επανάληψη καθώς στο 47ο λεπτό ο Ορφίλα έστειλε κατά λάθος την μπάλα στο βάθος της δικής του εστίας.

Η Χιχόν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66ο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Μποτία μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αουάτ
Ωστόσο η Μαγιόρκα πήρε τη νίκη με ένα γκολ του Αλβάρο στο 77ο λεπτό.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 1-2

Τεράστιο διπλό μέσα στο «Μεστάγια» με 2-1 πέτυχε η Σαραγόσα επί της Βαλένθια και αναπτέρωσε τις λιγοστές τις ελπίδες για παραμονή.
Μόλις 9 λεπτά άντεξε στην πίεση της Βαλένθια η Σαραγόσα, καθώς ο Σολδάδο έκανε όμορφη κίνηση, ελευθέρωσε στον Ερνάντες που με ιδανικό σουτ έκανε το 1-0 για τις «νυχτερίδες».

Παρόλο που αγωνιζόταν παίκτη λιγότερο η Σαραγοσα κέρδισε πέναλτι στο 28' σε ανατροπή του Απόνιο από τον Παρέχο και ο Απόνιο από τα 11 μέτρα έκανε το 1-1. Στο 76' ο Απόνιο αιφνιδίασε την άμυνα τη Βαλένθια κι έκανε το 2-1, παγώνοντας το Μεστάγια.
Στη συνέχεια η Βαλένθια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η Σαραγόσα κλείστηκε στα καρέ της και κράτησε τη νίκη.
Στο 88' μάλιστα η Σαραγόσα έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Ζουκουλίνι.
ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 1-3
Γήπεδο: Ανοέτα
Με το διπλό απέδρασε από τη Βασκονία η Λεβάντε καθώς επικράτησε με 3-1 της Σοσιεδάδ και παρέμεινε σταθερά 4η.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ καθώς προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό.
Σκόρερ ο Κάρλος Βέλα με πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής μετρά από διώξιμο της άμυνας της Λεβάντε
Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και απάντησαν στο 11ο λεπτό με το πέναλτι του Μπαρκέρο, το οποίο είχε κερδίσει ο Ελ Ζαρ από τον Ινίγκο Πέρες.

Στο 44` μετά από γέμισμα του Ελ Ζαρ, ο Κονέ ξέφυγε από τον Γκονζάλες και πλάσαρε τον Μπράβο κάνοντας το 2-1. Οι Βάσκοι έμειναν με 10 παίκτες στο 57ο λεπτό λόγω αποβολής του Ελουστόνδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα
Στη συνέχεια η Σοσιεδάδ έχοντας και παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η Λεβάντε πέτυχε και 3ο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Τσάβι Τόρες.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: