Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Τζούλια: "Θα έκανα σεξ με την Μέρκελ"!!

Τον προεκλογικό της αγώνα ξεκίνησε η Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού είναι η αρχηγός του "κόμματος"… "Αγανακτισμένοι και Οικολόγοι Ελλάδος".
Τζούλια: "Θα έκανα σεξ με την Μέρκελ"!
Και πριν κατέβει στις πλατείες και πριν ανέβει στα μπαλκόνια, η Τζούλια ξεκίνησε τον αγώνα με αυτό που ξέρει καλύτερα… τα πέταξε όλα!

Η Ελληνίδα πορνοσταρ φωτογραφήθηκε γυμνή στο νέο τεύχος του Playboy και οι δηλώσεις της είναι "μαχαιριά" στο πολιτικό και κομματικό σύστημα. Με το στήθος έξω, αποκαλύπτει τα πολιτικά της σχέδια: "Θα μπω στη Βουλή για να έχουν φωνή όλοι οι νέοι και να τα αλλάξουμε μαζί όλα".
Οι βασικές αρχές του κόμματος της είναι να τρομοκρατούν τους πολιτικούς της αντιπάλους: "Δεν συγχωρούμε, δεν τιμωρούμε! Να καταργηθεί το βουλευτικό άσυλο και να γίνει άμεσα λογιστικός έλεγχος.
Να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια ακόμα και με κατασχέσεις σε ακίνητη κινητή περιουσία... Η επόμενη κίνηση θα είναι η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μας".
Η "γυμνή αλήθεια" από την τσίτσιδη Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία όχι μόνο βαδίζει στα χνάρια της Τσιτσιολίνας, αλλά την ξεπερνάει κιόλας.
Κι αν η Τσιτσιολίνα είχε κάποτε δηλώσει ότι για το καλό του κόσμου θα έκανε σεξ με τον Μπιν Λάντεν, η "θυσία" που προτίθεται να κάνει η Τζούλια για την Ελλάδα είναι πιο …σοκαριστική. Και συγκλονιστική: "Θα έκανα σεξ με την Μέρκελ" δηλώνει στο Playboy.
"Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα με τη Μέρκελ". Βρε την Μέρκελ. Φαντάσου, ακόμη και για την Τζούλια είναι …επώδυνη!!!
Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: