Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Την "σπίθα" θέλει ο ΠΑΟΚτσής από την ομάδα του

Με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και τις απώλειες βαθμών που όλοι εύχονται να μην τις πληρώσει η ομάδα στην συνέχεια, γράφουμε αυτό το κείμενο. Γράφει ο Γιώργος Καστάνης.
Την "σπίθα" θέλει ο ΠΑΟΚτσής από την ομάδα του
Συζητώντας με πολλούς ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες, φιλάθλους του ΠΑΟΚ κατά κύριο λόγο που παρακολουθούν την πορεία του Δικεφάλου και περιμένουν μια διάκριση, μια επιτυχία. Είναι αλήθεια πως στα τελευταία παιχνίδια, η γενική διαπίστωση που κυριαρχεί, είναι πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέχουν πολύ σε επίπεδο εμφανίσεων, από αυτές που πραγματοποίησαν πριν από μερικούς μήνες.

Ξενέρωσε ο ΠΑΟΚτσής βλέποντας την ομάδα του να αποδίδει μέτριο ποδόσφαιρο, να μην μπορεί να “γυρίσει” ένα παιχνίδι που δεν ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, να μην μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ αντιπάλους που είναι “κομμένοι και ραμμένοι” στα μέτρα του. Δεν του αρέσει να βλέπει αυτή τη εικόνα, θέλει πολλά περισσότερα. Ζητά από τους παίκτες να δείξουν πάθος και μαχητικότητα, να έχουν τσαμπουκά, να μην επηρεάζονται από έδρες και να δείξουν τα πραγματικά τους στοιχεία.

Το … “ξενέρωμα” που νιώθουν οι περισσότεροι, προέρχεται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες και προοπτικές σαν ομάδα, στοιχεία που όμως δεν “έβγαλε” στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια. Και με αφορμή τα πέντε ματς που ακολουθούν έως το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όλοι περιμένουν αυτή η κατάσταση να αλλάξει.

Την “σπίθα” θέλει ο ΠΑΟΚτσής από τη ομάδα του. Το πάθος που λείπει και βρίσκεται κάπου σε μία “γωνία” στα αποδυτήρια. Να δείξει ο ΠΑΟΚ χαρακτήρα, να κάνει ο Μπόλονι τις σωστές επιλογές, να ανταποκριθούν οι παίκτες στις απαιτήσεις των αγώνων. Αν δεν επανέλθει η “σπίθα” πολύ φοβάμαι πως η εικόνα της Τούμπας, θα είναι χειρότερη.
Παρά τα οικονομικά προβλήματα και την κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας, αυτό το κάτι παραπάνω περιμένει ο απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ για να αγκαλιάσει και πάλι τη ομάδα. Η ευκαιρία λοιπόν δεν χάθηκε για φέτος. Αλλά η προσπάθεια που πρέπει να γίνει, είναι πολύ μεγάλη.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: