Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Παίρνει την επίθεση πάνω του!!

Η απουσία του Νέρι Καστίγιο δίνει το χρίσμα στον Γιάννη Γιαννιώτα ο οποίος όχι μόνο έχει ξαναγωνιστεί στη θέση αλλά τα έχει πάει περίφημα ανταποκρινόμενος πλήρως στον ρόλο του. Ο προβληματισμός του Μασάδο έγκειται στο ότι δεν έχει αποφασίσει ποια θα είναι η σύνθεση της μεσαίας γραμμής και με το αν θα τοποθετήσει ένα ή δύο ανασταλτικούς μέσους.
Παίρνει την επίθεση πάνω του
Με δεδομένο του ότι ο Ουμπίντεζ θα διατηρήσει τον ρόλο του επιτελικού ο Καπετάνος κατά κύριο λόγο και ο Φατί θα είναι πιο πίσω του έχοντας τον Νέτο δεξιά και τον Ακόστα αριστερά.
Σε διαφορετική περίπτωση ο νεαρός επιθετικό θα διατηρηθεί στην κορυφή με τον Ακόστα αριστερά και τον Ουμπίντεζ να μετατοπίζεται δεξιά. Στο σενάριο αυτό ο Παπαζαχαρίας αποκτά πιθανότητες για συμμετοχή στο αρχικό σχήμα, με τον Φατί λίγο μπροστά και δεξιά και τον Καπετάνος λίγο μπροστά και αριστερά.
Το “μάρμαρο” φαίνεται να πληρώνει ο Καζναφέρης που αναμένεται να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας εκτός και αν ο Νέτο δεν πρέπει να χάσει τη θέση του και προσπαθήσει να την καλύψει, καθώς φέτος οι εμφανίσεις του δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: