Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Χαμόγελα» για Μίσελ!!

Παρότι η επιστροφή του στην ενεργό δράση προσδιοριζόταν περίπου στα τέλη του Μαρτίου με την επισήμανση ότι θα πρέπει πρώτα να διαφανεί αν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Μίσελ χθες… έκανε την έκπληξη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά στη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος και προκάλεσε… χαμόγελα στον προπονητή του Μανουέλ Μασάδο, που θα γνωρίζει μέχρι τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, αν θα τον υπολογίζει ακόμη και για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο! Κάτι τέτοιο βέβαια θεωρείται σχετικά δύσκολο μιας και ο Μίσελ αντιμετωπίζει τραυματισμό σε μια πολύ «δύσκολη» περιοχή, όπως είναι οι κοιλιακοί και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογα προβλήματα και στο προσεχές μέλλον. Κάτι που στον Άρη βέβαια… θυμούνται καλά, καθώς είχαν αντιμετωπίσει τόσο στην περίπτωση Κόκε όσο και στην περίπτωση του Τσέζαρεκ, πιο πρόσφατα. Όπως και να ?χει πάντως, ο Μασάδο μπορεί να υπολογίζει στον Τσουκάνη που καλύπτει επάξια τη θέση, ενώ προβίβασε στην πρώτη ομάδα και τον νεαρό Μπαγκή, για να υπάρχει το απαραίτητο «rotation» στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Μανώλης Παπαστεριανός, του οποίου ο τραυματισμός στο γόνατο δυστυχώς αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ? ότι αρχικά εκτιμήθηκε.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: