Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

"Tρομερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ"

Ο Μίρκο Σαβίνι μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την πορεία του «δικεφάλου» και παράλληλα έσταξε μέλι για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί.
"Tρομερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ"

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sport 103 FM":
Για το δικό του μέλλον: "Όλα είναι καλά, περιμένω, προπονούμαι και δεν έχω κλείσει σε κάποια ομάδα"
Για το αν προτιμά τη Ρόμα από τη Λάτσιο (η ερώτηση έγινε γιατί ο Σαβίνι μιλούσε από τη Ρώμη): 'Μόνο Ρόμα, όχι Λάτσιο. Είναι σαν μην μιλάμε στην Ελλάδα για τον... Άρη"
Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: "Ενημερώνομαι για τα αποτελέσματα, μιλώ με τον Μπρούνο (σ.σ. Τσιρίλο) και είδα φυσικά τα ματς με την Ουντινέζε. Στην Ευρώπη ήταν σημαντικό που προχώρησε πέρα από τη φάση των ομίλων. Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ πήρε καλό αποτέλεσμα από την Ουντιέζε, η οποία, όμως, είναι πολύ καλή ομάδα και πέρασε τελικά. Στο ελληνικό πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να διακριθεί μέσω των πλέι οφ".
Για την παρουσία 6.000 οπαδών του ΠΑΟΚ στο "Φρίουλι" : "Μαγικό, δεν περίμενα κάτι τέτοιο, το είπα σε ραδιόφωνο στην Ιταλία. Και μίλησα με τον Ντομίτσι (σ.σ. αρχηγός της Ουντινέζε) ο οποίος μου είπε δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο".
Για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ: "Ελπίζω να κάνει ένα σερί ο ΠΑΟΚ. Τώρα η ομάδα έχει μπροστά της δύσκολα ματς γιατί παίζει με ομάδα που είτε θέλουν να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα, είτε να διακριθούν. Όμως ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν βγει τρίτος, τέταρτος στην κανονική περίοδο μπορεί να πάει ψηλά, να χτυπήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ".
Για το αν θυμάται το γκολ που είχε πετύχει με τον Άρη στα προπέρσινα πλέι οφ: "Δεν το ξεχνώ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπερία".
Για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ πέρα από το φίλο του Τσιρίλο: "Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στον ΠΑΟΚ. Το σημαντικότερο είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί για να μπορεί να κάνει ο προπονητής τις καλύτερες επιλογές. Από κει και πέρα υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που έχουν εμπειρία και με μεγάλη ικανότητα. Ο Γκαρσία, ο Λϊνο, ο Ϊβιτς, ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης. Σημαντικό είναι να είναι σε καλή κατάσταση οι παίκτες εκείνη την περίοδο"
Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει μεγάλες ομοιότητες με τον κόσμο της Νάπολι. Το πάθος τους είναι παρόμοιο και έχουν την αγάπη έντονη για την ομάδα τους, θέλουν να τη βλέπουν να κερδίζει. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να είναι καλά και να τους τονίσω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο οπαδούς σαν κι αυτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: