Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Ο Δερμιτζάκης πού κολλάει;»

«Ο Δερμιτζάκης πού κολλάει;»
Αυτή είναι η απορία που απορρέει από το περιβάλλον του Παύλου Δερμιτζάκη σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι γεγονός πως ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος αυτό το διάστημα δεν έχει ομάδα, έχει βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο της Ξάνθης, όμως, όπως ξεκαθαρίζεται, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ότι ενδιαφέρεται για τον πάγκο της συγκεκριμένης ομάδας.

Όπως τονίζεται ο Δερμιτζάκης βρίσκεται στην Καβάλα, όπου και μένει μόνιμα. Κατά συνέπεια το συγκεκριμένο γήπεδο είναι πολύ κοντά στην κατοικία του και… μοιραία πηγαίνει για να παρακολουθήσει αγώνες.

Για τον λόγο αυτό, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του Μακεδόνα τεχνικού, υπάρχει έκπληξη για την ανακοίνωση. Παράλληλα διαψεύδεται το γεγονός πως ο ίδιος αυτό-προτάθηκε στους διοικούντες την ομάδα. Πόσω μάλλον όταν στον πάγκο της βρίσκεται ένας άνθρωπος, τον οποίο ο ίδιος εκτιμά ιδιαίτερα, τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για την δουλειά του στην Ξάνθη. Μάλιστα εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: