Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Είμαστε καλύτεροι από την Γιουβέντους»

«Είμαστε καλύτεροι από την Γιουβέντους»
Μπορεί η Μίλαν να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κόπα Ιτάλια απο την Γιουβέντους, όμως ο επιθετικός των «ροσονέρι», Ελ Σαράουι, σε δηλώσεις του στο «Sky Sport 24», τόνισε πως η ομάδα του διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι της σε σχέση με τους «μπιανκονέρι».

Ο 19χρονος επιθετικός, τόνισε:«Τα πηγαίνουμε αρκετά καλά στην «μάχη» που δίνουμε κόντρα στην Γιουβέντους, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, πιστεύω πως υπερέχουμε σε ποιότητα απέναντι τους».

Παράλληλα, μίλησε και για τον αποκλεισμό της ομάδας του από αυτή του Τορίνο στο Κόπα Ιτάλια: «Είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, είμαστε ευχαριστημένοι για την εμφάνισή μας, κόντρα στην Γιουβέντους. Αλλά ο αποκλεισμός ήταν κάτι που δεν μας άρεσε. Τώρα πρέπει να κυνηγήσουμε τους δύο εναπομείναντες στόχους μας: το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την δική του απόδοση, τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου, αλλά αν σκοράρω περισσότερα τέρματα θα νιώσω ακόμα καλύτερα. Παίρνω αρκετές ευκαιρίες και μου αρέσει που, αγωνίζομαι δίπλα σε παίκτες όπως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: