Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πιανιτζάνι: «Καλύτερη άμυνα»

Πιανιτζάνι: «Καλύτερη άμυνα»
Βελτιωμένη στον αμυντικό τομέα θα πρέπει να παραταχθεί η Σιένα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση της Euroleague, για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.

Αυτό τόνισε ο προπονητής των Ιταλών, Σιμόνε Πιανιτζάνι, εξηγώντας ότι η ομάδα του έχασε το πρώτο ματς καθώς στο τέλος δεν διέθετε την απαιτούμενη ενέργεια.

«Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά δέκα πόντων, αλλά στο τέλος δεν κρατήσαμε αυτό το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ αθλητική ομάδα και έπρεπε να βάλουμε πολλή ενέργεια, γι΄ αυτό χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός μας κούρασε και κάναμε κάποια άστοχα σουτ και λάθη που τον έβαλαν στο παιχνίδι. Τα φάουλ που είχε ο Λαβρίνοβιτς μας ανάγκασε να παίξουμε πολλή ώρα με τον Άντερσεν και δεν είχαμε πολλές λύσεις από τους ψηλούς. Κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες στιγμές άλλαξαν το μομέντουμ το παιχνίδι», είπε ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, κυρίως μέσα στο ζωγραφιστό, να έχουμε περισσότερη ενέργεια και ελπίζω ότι ο Άντερσεν να κάνει το ίδιο σπουδαίο παιχνίδι και να έχει μεγαλύτερη βοήθεια. Πρέπει να πάρουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σήμερα είδαμε ότι ελέγχαμε το ματς για τρία δεκάλεπτα και στο τέλος χάσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: