Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ούτε διοίκηση, ούτε… Κοντοές!!

Ούτε διοίκηση, ούτε… Κοντοές
Με απουσίες -αναμενόμενες και μη- πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η προπόνηση της ΑΕΚ.

Την ώρα, λοιπόν, που κανένα μέλος της διοίκησης (παρά την ενημέρωση περί του αντιθέτου) δεν βρέθηκε στα Σπάτα για να ενημερώσει τους παίκτες σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις (;) το ίδιο έγινε και με τον Γιάννη Κοντοέ, που δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Εκκρεμούσης, λοιπόν, της υπόσχεσης ότι την Παρασκευή θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους -και παρά τη δεδομένη κινητοποίησή τους σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει- οι παίκτες δεν ενημερώθηκαν από κάποιο μέλος της ΠΑΕ για τις εξελίξεις (ποιες εξελίξεις, θα πει κανείς) στα διοικητικά.

Έτσι, έκαναν και πάλι αυτό που κάνουν τόσο καιρό (την προσπάθεια να μείνουν προσηλωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα) συνεχίζοντας την προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό.

Εκεί όπου δεν είναι δεδομένο ότι θα προλάβει να αγωνιστεί ο Κοντοές, που ταλαιπωρείται από μια ίωση και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη. Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Τραϊανού Δέλλα που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα -όπως και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, που επέστρεψε από την Ισλανδία μετά την άδεια που είχε λάβει.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη προπόνηση της Παρασκευής, που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: