Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ξεκουμπίδια από το ΟΑΚΑ!

Τα στάδια όπου έχουν γίνει Ολυμπιακοί Αγώνες, οι λαοί τα φυλάνε σαν τα μάτια τους. Θεωρούνται -και είναι- μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς. Χώροι που επιβεβαιώνουν τι μπορεί να επιτύχει ένας λαός με όραμα και θέληση. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.
Ξεκουμπίδια από το ΟΑΚΑ!
Αλλά και πρώτης τάξης πόλος έλξης τουριστών. Αυτά συμβαίνουν φυσικά στις άλλες χώρες, τις αναπτυγμένες. Στην Ελλάδα, όπου γενικά έχει χαθεί η μπάλα, έχουμε το θαυμάσιο αυτό στάδιο για να στεγάζει την αλητεία.
Παραδομένο στην καταστροφική μανία λεχριτών, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ιδεολογική πλατφόρμα για να στεγάσουν τη νόσο της ψυχής τους, άφησε άφωνη την οικουμένη για την κατάντια του Ελληνα. Του απογόνου αυτών που δίδαξαν στην ανθρωπότητα τα πάντα και κυρίως πολιτισμό...
Εύλογα συνεπώς μπαίνει το ερώτημα: Ποια ανάγκη μας κρατάει αιχμάλωτους της λογικής ότι πρέπει να παρέχουμε στέγη στην αλητεία, σε χώρους που έχουν γίνει με λεφτά του ελληνικού λαού; Είναι τα έσοδα που έχει το ΟΑΚΑ από τη χρήση του από ΠΑΟ και ΑΕΚ; Εψαξα λιγάκι το θέμα. Και έκπληκτος πληροφορήθηκα από υπεύθυνα χείλη πως το ΟΑΚΑ θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερα έσοδα, αν δεν το χρησιμοποιούσαν αυτές οι δύο ομάδες!
Οι οποίες κάνουν ζημιές και δεν τις πληρώνουν, ενώ και η καταβολή του ενοικίου γίνεται πλέον όλο και πιο αραιά! Τότε, γιατί τους κρατάνε μέσα σε αυτό το στολίδι; Γιατί άμεσα δεν τους στέλνουν στον αγύριστο, να πάνε αλλού να στεγάσουν την «αρρώστια» τους;
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: