Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Επιβραβεύει τον Τέβες ο Μαντσίνι!!

Επιβραβεύει τον Τέβες ο Μαντσίνι
«Καταπληκτική» χαρακτήρισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι την ασίστ που έβγαλε ο Τέβες στον Νασρί , ο οποίος πέτυχε το 2-1 για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Τσέλσι. Ο Αργεντινός επέστρεψε μετά από έξι μήνες και παρουσίασε μία πολύ θετική εικόνα.

«Ο Κάρλος δεν είναι 100% έτοιμος. Αλλά όταν παίζει, ξέρει να κυκλοφορεί τη μπάλα. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε από την καταπληκτική ασίστ που έβγαλε στον Νασρί», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

«Μιλάω με τον Κάρλος κάθε μέρα τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Ήξερε από την αρχή πως θα μείνει στον πάγκο, αλλά τελικά ήταν θετικό που έπαιξε παραπάνω απο 20 λεπτά. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, ο οποίος όμως χρειάζεται άλλες δύο, τρεις εβδομάδες για να θεωρηθεί έτοιμος», πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσον αφορά στη νίκη που φέρνει τη Σίτι στο -1 από την κορυφή, ο Μαντσίνι δήλωσε:
«Πιστεύω πως αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Η νίκη έπρεπε να είναι δική μας, αφού ακόμα και στο πρώτο 20λεπτο είχαμε τρεις, τέσσερις ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε τον αγώνα. Ακόμα και όταν μείναμε πίσω στο σκορ, ξέραμε πως δεν το αξίζαμε».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: