Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η πρώτη μεταγραφή της «Μπάρτσα»! (video)

Η πρώτη μεταγραφή της «Μπάρτσα»! (video)
Οι Καταλανοί έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και από ό,τι φαίνεται προχώρησαν στην πρώτη τους μεταγραφή, που είναι ένα πρώην δικό τους παιδί.
Πρόκειται για τον Τζόρντι Αλμπα της Βαλένθια.  Το  αριστερό μπακ χαφ των «νυχτερίδων» από τη νέα περίοδο θα φοράει  τα «μπλαουγκράνα». 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport» η  Μπαρτσελόνα θα καταβάλει 9 εκατ. ευρώ  για τον αποκτήσει, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα φτάνουν τα 3εκατ. ευρώ ετησίως συν τα  μπόνους.

Ο Άλμπα πήγε στην Βαλένθια από το 2007 και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα ένα χρόνο αργότερα. Ωστόσο ο Ισπανός είναι παιδί της Μπαρτσελόνα. Καθώς από το 1998 έως το 2005 ανήκε στις ακαδημίες των Καταλανών .

Για τον διεθνή μπακ φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και  η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Βαλένθια Μανουέλ Γιορέντε έδειξε πως  επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα.  Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο 23χρονος  θεωρείται ένα από νέα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και το  πιθανότερο είναι πως  θα βρίσκεται και την αποστολή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών για το Euro 2012.  

 










πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: