Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Show me the money»

«Show me the money»
Σε απελπισία για να δουν το χρώμα του χρήματος είναι όλοι στην ΑΕΚ. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο πρόεδρος, Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος «καίγεται» για ρευστό. Στα ταμεία της Ένωσης οι 500.000 ευρώ του Πόλυ Χατζηιωάννου, στην αναμονή των 300.000 από τον Νίκο Νοτιά, εμφανίζεται ο επενδυτής με τα 2 εκατομμύρια ευρώ. «Ας μπουν και ας είναι και ο Ψωμιάδης» λένε στην ΠΑΕ!

Για να καλυφθούν οι ανάγκες στην ΑΕΚ χρειάζονται επειγόντως χρήματα και στο σημείο που έχει φτάσει ο «Δικέφαλος» δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε το ποιόν του υποψηφίου επενδυτή. Χαρακτηριστικά, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ έλεγε «ας μπουν τα χρήματα και ας είναι ο Ψωμιάδης» δείχνοντας την απόγνωση που υπάρχει στους «κιτρινόμαυρους».

Τα πράγματα έχουν ως εξής. Πλέον, στα ταμεία της Ένωσης έχουν μπει οι 500.000 ευρώ που έδωσε ο Πόλυς Χατζηιωάννου, χρήματα που θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές. Έπειτα, περιμένουν τις 300.000 ευρώ του Νίκου Νοτιά. Ο νυν μέτοχος της ΑΕΚ υποσχέθηκε να στείλει αυτά τα λεφτά κι αυτό έπρεπε να είχε γίνει από προχθές αλλά δεν έχει γίνει. Όπως γίνεται αντιληπτό, επικρατεί ένα σχετικό άγχος αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης ελπίζουν πως θα μπουν στα ταμεία μέχρι την Παρασκευή (23/3).

Τέλος, είναι να μάθουμε τον επενδυτή των 2 εκατομμυρίων ευρώ! Τα λεφτά αυτά έπρεπε να εμφανιστούν χθες αλλά κι αυτό δεν έγινε οπότε η ΠΑΕ έδωσε παράταση μέχρι σήμερα το πρωί (11:00). Αν δουν κάποια κίνηση τότε έχει καλώς και η ΑΕΚ θα πάρει μια βαθιά ανάσα. Αν όχι όμως τότε θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: