Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Aξέχαστος ο Άρης για Ρουίζ!!

Στη Βερακρούζ του Μεξικού συνεχίζει την καριέρα του ο Κάρλος Ρουίζ, ωστόσο δεν ξεχνάει τον ΑΡΗ και την ευρωπαϊκή εμπειρία που είχε στο Europa League.
Aξέχαστος ο Άρης για Ρουίζ
Ο Κάρλος Ρουίζ αποτελεί παίκτη σύμβολο για το ποδόσφαιρο της Γουατεμάλας. Η ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ απευθύνθηκε σε αυτόν για μία συνέντευξη με αφορμή την προσπάθεια που θα κάνει η εθνική ομάδα της χώρας του να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στη συνέντευξη αυτή, αναφερόμενος στην καριέρα του, ο Ρουίζ έδειξε ότι ξεχωριστό κομμάτι έχει η παρουσία του στον ΑΡΗ και η συμμετοχή του με τους «κίτρινους» στο Europa League. «Η συμμετοχή στο Europa Legue με γέμισε ενθουσιασμό, καταφέραμε και πετύχαμε κάποιους στόχους, προχωρήσαμε στη φάση των ομίλων και ήταν μία υπέροχη εμπειρία», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός, που έγινε ο πρώτος Γουατεμαλτέκος ο οποίος συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ρουίζ συμμετείχε στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ με την Αούστρια Βιέννης, στα οποία και σκόραρε, ενώ αγωνίστηκε είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου, πετυχαίνοντας άλλο ένα γκολ στην ήττα εκτός έδρας από τη Ρόζεμποργκ.

Πιο συγκεκριμένα, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αούστρια μπήκε ως αλλαγή του Τσέζαρεκ στο 60’ και σκόραρε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, στη Βιέννη έπαιξε βασικός, πέτυχε το 0-1 στο 41’ (τελικό 1-1) και αντικαταστάθηκε από τον Κροάτη στο 74’.

Ήταν βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο και αντικαταστάθηκε στο 90’ από τον Καζναφέρη, στη Νορβηγία αγωνίστηκε για 63 λεπτά, πριν μπει στη θέση του ο Τσέζαρεκ και σκόραρε στο 43’ το γκολ της ισοφάρισης (τελικό 2-1), έπαιξε επίσης βασικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στη Λεβερκούζεν, στη Γερμανία ήταν πάλι στην αρχική ενδεκάδα μέχρι το 57’ όταν και πήρε τη θέση του ο Τσεσνάουσκις, στον θρίαμβο της Μαδρίτης αντικατέστησε τον Τσέζαρεκ στο 83’, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με τη Ρόζενμποργκ στη Θεσσαλονίκη μπήκε πάλι στη θέση του Κροάτη στο 78’.
Πηγή: Allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: