Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Νίκες για Αντερλεχτ, Μπριζ, ήττα για Γάνδη!!

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Jupiler League οι Αντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ, ενόψει των πλέι οφ του βέλγικού πρωταθλήματος. Οι «αντερλεχτουά» επικράτησαν με 2-1 στο «Βαν Ντε Στοκ» της Βάρεγκεμ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής και ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο στο +6 στην κορυφή από τη δεύτερη θέση. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για την έξοδο στο Europa league.

Οσον αφορά τους «νερατζούρι» του Μπριζ, επικράτησαν με 1-0 της Λιρς στην έδρα τους και θα προσπαθήσουν για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν στα πλέι οφ για την έξοδο στο Europa League.

Ήττα για τη Γάνδη, που έχασε με 3-1 στην έδρα της Γκενκ και έμεινε πίσω στην «κούρσα» για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω των πλέι οφ. Αντίθετα, οι νικητές μπαίνουν με περισσότερες πιθανότητες στη «μάχη» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

«Πέρασε» από το Μέχελεν η Σταντάρ Λιέγης κόντρα στη Μαλίν με 2-1 και πλησίασε τη Γάνδη, μετά την «γκέλα» της τελευταίας. Αντίθετα, οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1988 μπαίνουν με μεγαλύτερο πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Ήττα εκτός προγράμματος για τη Σερκλ Μπριζ στην έδρα της Λόκερεν με 1-0, με την τελευταία να μπαίνει με περισσότερες πιθανότητες στους αγώνες κατάταξης. Άνετη νίκη για την Κορτράικ στην έδρα της επί της Γκέρμιναλ με 2-0, με τις δυο ομάδες να μπαίνουν επί ίσοις όροις στα πλέι οφ.

Δυσκολεύτηκε κόντρα στη Βέστερλο η Μονς, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ουραγό Σεντ Τρούιντεν η Λέουβεν, επικρατώντας με 3-1 στην έδρα της.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Αντερλεχτ-Βάρεγκεμ 2-1
Κλαμπ Μπριζ-Λιρς 1-0
Γκενκ-Γάνδη 3-1
Κορτράικ-Γκέρμιναλ 2-0
Μαλίν-Σταντάρ Λιέγης 1-2
Λόκερεν-Σερκλ Μπριζ 1-0
Μονς-Βέστερλο 2-1
Λέουβεν-Σεντ Τρούιντεν 3-1

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: