Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζει τον νέο… ΠΑΟΚ!!

Ετοιμάζει τον νέο… ΠΑΟΚ
Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ότι θα μείνει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην επόμενη αγωνιστική σεζόν αλλά ο Ζήσης Βρύζας έχει αρχίσει –ήδη- να ετοιμάζει την ομάδα για τη νέα… χρονιά.

Ένα από τα προβλήματα που αναγκάζουν τον Βρύζα να ασχοληθεί από τώρα σοβαρά με την προετοιμασία της νέα αγωνιστικής σεζόν είναι τα επτά συμβόλαια παικτών που λήγουν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, λοιπόν, καλείται να επιλέξει για την ανανέωσή ή όχι των συμβολαίων αυτών, αλλά παράλληλα, σκεφτόμενος ότι πρέπει να κρατήσει το μπάτζετ στα επίπεδα που ορίζει το οικονομικό fair-play της UEFA.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται και οι περιπτώσεις παικτών, που αποτελούν έξυπνες επιλογές αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών, λίγο πιο ακριβές από τις πρώτες.

Άμεσο ρόλο σε αυτόν το νέο… ΠΑΟΚ θα έχουν τα παιδιά από τις ακαδημίες. Πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και να φαίνονται ήδη τα πρώτα αποτελέσματα.

Κι ερχόμαστε στο δεύτερο σημαντικό σημείο του σχεδιασμού αυτού: ο προπονητής…

Στον «Δικεφάλο του Βορρά» δηλώνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας. Όμως η παραμονή του δεν είναι δεδομένη έστω κι αν οι περισσότεροι άνθρωποι στην ομάδα τάσσονται υπέρ της. Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαντικό κεφάλαιο είναι ο Ρουμάνος προπονητής στην ομάδα αλλά τίποτα δεν μπορεί να θα θεωρηθεί σίγουρο για το μέλλον του .

Ο Μπόλονι παίρνει ετησίως περίπου 550.000 ευρώ αλλά και έχει το δικαίωμα αποδέσμευσης με μόνο 300.000 ευρώ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: