Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Καμία ανησυχία…!!

Το μείζον θέμα στο οποίο ο Ζήσης Βρύζας και οι συνεργάτες του καλούνται να βρούνε λύση, είναι φυσικά να βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα μέχρι τις 31 Ιουνίου προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα από την UEFA σε ότι αφορά την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Όμως, πριν από αυτό, η «ασπρόμαυρη» διοίκηση καλείται να καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έναν πλήρη φάκελο, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για την Σούπερ Λίγκα της νέας σεζόν. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται πρώτα να επιλυθούν δύο εκκρεμότητες, οι οποίες ακούν στα ονόματα των Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Λούσιο Φιλομένο. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όμως, εκφράζεται η απόλυτη βεβαιότητα πως τα ερχόμενα 24ωρα θα έρθει σε συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές σε ότι αφορά τα χρήματα που τους οφείλονται.

Οι διαπραγματεύσεις τόσο με τον Βόσνιο όσο και με τον Βραζιλιάνο έχουν ήδη ξεκινήσει και στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την τελική έκβασή τους, χωρίς ωστόσο να έχουν δημοσιοποιηθεί λεπτομέρειες σχετικά με το στάδιο που αυτές βρίσκονται, τη στιγμή που ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει τις επαφές του προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του διοικητικού συμβουλίου εν όψει της νέας χρονιάς. Προς το παρόν πάντως μόνο ο επιχειρηματίας Βασίλης Τριλυράκης έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει στη νέα διοίκηση πρωτοδικείου που θα προκύψει τον Ιούνιο, ενώ πολύ δουλειά περιμένει τους Βρύζα, Κωνσταντινίδη και σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του «νέου» ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι ολοκληρώνονται τα συμβόλαια πολλών ποδοσφαιριστών που αποτελούν βασικά «γρανάζια» της «μηχανής» των τελευταίων ετών και οι οικονομικές δυνατότητες του Δικεφάλου για την εύρεση των αντικαταστατών τους δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλες.

Την παρούσα φάση βέβαια, το κυρίαρχο θέμα στον ΠΑΟΚ είναι να διεκδικήσει η ομάδα την συμμετοχή της στα προκριματικά του ερχόμενου Champions League, κάτι που αν επιτευχθεί θα είναι ικανό να διαφοροποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Και επειδή ούτε ο φετινός Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ των μυρίων διοικητικών και αγωνιστικών προβλημάτων και φυσικά ούτε ο Ατρόμητος αποτελούν… φόβητρο, στον λαοφιλέστερο σύλλογο της Μακεδονίας γνωρίζουν πως είναι υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων και ίσως περισσότερο από κάθε άλλο φορά, να καταθέσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους προκειμένου αυτή η σεζόν να ολοκληρωθεί με μια μεγάλη επιτυχία. Πόσω μάλλον, όταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε και φέτος με το παραπάνω το καθήκον του, ενισχύοντας με κάθε τρόπο την αγαπημένη του ομάδα εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του και την οικονομική κρίση που απειλεί με εξαθλίωση το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: