Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ένας μέσα, δύο έξω!!

Ένας μέσα, δύο έξω
Ο Χρήστος Μπούρμπος επέστρεψε την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα του ΟΦΗ και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Αναστόπολυου για το ματς με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα, το οποίο τον ανάγκασε να διανυκτερεύσει σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Αντίθετα με τον Μπούρμπο, οι Γαλανόπουλος, Σαχσανίδης ακολούθησαν θεραπεία. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας στους προσαγωγούς. Αμφότεροι, τα προβλήματα τα «κληρονόμησαν» στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά στον πρώτο ημιτελικό έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.

Το πρόγραμμα της ημέρας ακολούθησε ο Γιαγκιόζης από την ομάδα Κ17 και ο συγκεκριμένος αναμένεται να είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής. Μετά το τέλος της, ο «μουστάκιας» θα επιλέξει τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: