Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

«Μ’ ένα όνειρο τρελό»

«Μ’ ένα όνειρο τρελό»
Η βαθμολογική αντεπίθεση έχει γεμίσει με ψυχολογία άπαντες στη Δόξα Δράμας, που θα συνεχίσει να παλεύει για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι κι… όπου την βγάλει. «Τα περιθώρια είναι στενά, ξέρουμε ότι θα είναι εύκολο», παραδέχεται ο Μάκης Κατσαβάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Τα ποσοστά για ένα όνειρο τρελό (την παραμονή) υπάρχουν κι έχουν μεγαλώσει», αισιοδοξεί ο τεχνικός των «μαυραετών».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

-για τις πιθανότητες παραμονής: «Συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά,. Τα περιθώρια είναι στενά. Σε όλα τα ματς θα επιδιώκουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις τιμωρίες από τις κίτρινες κάρτες. Είναι ένας τεράστιος πονοκέφαλος.

Γενικά βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν έχουμε ανάλογη εμπειρία. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση πρέπει να έχεις δύο ενδεκάδες. Περάσαμε και δύσκολο χειμώνα. Στη Μακεδονία έχει περισσότερο κρύο και βροχές.

Τα ποσοστά για ένα όνειρο τρελό (την παραμονή) υπάρχουν κι έχουν μεγαλώσει. Θα εξαρτηθεί από τα επόμενα παιχνίδια, από το αυριανό στα Γιάννενα (κόντρα στον ΠΑΣ), αν θα μεγαλώσει ή θα ξεφουσκώσει. Θα το παλέψουμε.

-για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Στην κορυφή δεν μπορώ να πω ότι είναι συναρπαστικό. Υπάρχει μονοπώλιο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αφού ο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν απομακρυνθεί. Θα θέλαμε περισσότερο συνωστισμό για τον τίτλο. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον από εκεί και πέρα επικεντρώνεται στο ποιος θα μπει στην πεντάδα. Ποιοι θα διεκδικήσουν την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: