Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Να πουν κι ευχαριστώ!!

Όλες οι ΠΑΕ συμφώνησαν σήμερα να υπογραφεί η νέα χορηγική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, παρόλο που προβλέπει πολύ λιγότερα χρήματα, μια και έχουν ανάγκη το ρευστό, ενώ δεν υπάρχει ούτε για αστείο άλλη πρόταση χορηγού.
Να πουν κι ευχαριστώ!
Στη σημερινή συνεδρίαση, λοιπόν, που βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Δημήτρη Γόντικα, εξουσιοδοτήθηκαν ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Απόστολος Παπουτσάκης και ο αναπληρωτής, Γιώργος Μποροβήλος να προχωρήσουν σε υπογραφές με τον ΟΠΑΠ για περιόδους 2011-2012 και 2012-2013.
Η συμφωνία έκλεισε στα 14 εκ. ευρώ για τα δύο χρόνια (5,5 εκ. ευρώ για φέτος και 8,5 εκ. ευρώ για του χρόνου). Ένα ποσό που δεν ικανοποίησε όλες τις ομάδες, αλλά και που καμία δεν μπόρεσε να αρνηθεί, μια και υπάρχει ανάγκη για ρευστό (πώς θα πάρουν αδειοδοτήσεις για του χρόνου;), ενώ δεν υπάρχει άλλος χορηγός να "σκάσει" χρήμα σε ένα τόσο υποβαθμισμένο προϊόν.
Να πουν κι ευχαριστώ πρέπει, δηλαδή, οι ελληνικές ΠΑΕ που υπάρχει ο ΟΠΑΠ και δίνει αυτά τα χρήματα γιατί ο κίνδυνος να χάσουν κι αυτά τα χρήματα ήταν μεγάλος. Ποιος άλλος, άλλωστε, θα επενδύσει στην παρούσα φάση στο ελληνικό πρωτάθλημα;

πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: