Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ακάλυπτος ο Θοδωρής Ζαγοράκης!

Με το βαμβάκι… έσφαξαν τον τέως πρόεδρο τoυ ΠΑΟΚ στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της. Και δεν είναι μόνον οι 320.000 ευρώ για "ανάγκες της ΠΑΕ" χωρίς παραστατικά για τις οποίες μένει ακάλυπτος ο Ζαγοράκης.
Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Είναι κι η άρνηση της ΓΣ να τον καλύψει θεωρώντας τις 320.000 ευρώ ως… μισθοδοσία του. Εκ των υστέρων όμως; Η σχετική πρόταση είναι του νυν προέδρου. Κατά την ταπεινή μας άποψη πάντως, εάν γινόταν αποδεκτή η… κάλυψη του Ζήση Βρύζα θα εξέθετε ακόμη περισσότερο τον φίλο (;) του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Ο τέως πρόεδρος είχε πάρει μετρητά 200.000 ευρώ για «ανάγκες της ΠΑΕ». Για όσους βλέπουν πέρα από τη μύτη τους… Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει! Οι «ανάγκες της – κάθε - ΠΑΕ» είναι γνωστές τοις πάσι. Εδώ η Πολιτεία επίσημα αναγνωρίζει ποσοστό «μαύρου χρήματος» σε κάθε ΑΕ. Πιθανώς – με το φτωχό μας το μυαλό λέμε εμείς – για «σκοτεινές δαπάνες». Τέλος πάντων!
Πήρε όμως, και 120.000 ευρώ την ημέρα της παραίτησης του! Τυχαίο; Νομίζετε; Ήταν λάθος του, κατά πως γράφαμε κι εκείνη την ημέρα, εδώ στη φιλόξενη γωνιά της ιστοσελίδας μας pamesports.gr. Ήταν κακό τάιμινγκ, κατά τους ένθερμους φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη. Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι μία πρώτης τάξης αιτία – κι ουχί απλά, αφορμή – για να τον κατηγορήσουν. Έστω με ενδείξεις και χωρίς αποδείξεις …
Στην ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως, δεν ακούστηκε «κιχ» συνηγορίας για τον τέως πρόεδρο ! Με ένα βαμβάκι (ακόμη και στενοί συνεργάτες του) άπαντες τον… έσφαζαν αμείλικτα. Τα ήθελε και τα έπαθε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Εξάλλου το «άνοιγμα» των 12.000.000 ευρώ επί διοίκησης του είναι το «στίγμα» της ιστορίας του ως παράγοντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ναι, δε λέμε… Οι άσκοπες μεταγραφικές σπατάλες το προκάλεσαν. Και γι αυτές η ευθύνη βαραίνει εκτός από τον τέως και το νυν πρόεδρο. Όπως και να το κάνουμε όμως, το ψάρι από το κεφάλι… ελέγχεται! Επίσης πέρυσι η δραματική μείωση των εσόδων κι η αύξηση της φορολογίας συνέβαλαν στην διεύρυνση του «ανοίγματος». Ήρθε και το κλείσιμο της στρόφιγγας της ΟΠΑΠ ΑΕ για να φέρει ταχύτερα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο χείλος του γκρεμού.
Τα αναφέρουμε απλά, για την ιστορία. Για τη σημασία όμως, του θέματος ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πλέον, ακάλυπτος. Πέραν τούτου; Αναμένουμε επειδή… «Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αν αμφοίν μύθον ακούσης»!

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: