Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Προβληματισμένος ο Μασάδο...!!

Ο Μανουέλ Μασάδο έπαιρνε αισιόδοξα μηνύματα σχετικά με την έκβαση της κατάστασης στην ομάδα του Άρη, πως δηλαδή τείνει προς εκτόνωση και οι ποδοσφαιριστές θα μπούνε στο γήπεδο για προπόνηση. Αντ` αυτού η απόφαση, μετά από πολύωρη συζήτηση, για συνέχιση της αποχής ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα γα τον τεχνικό των Κίτρινων...
Προβληματισμένος ο Μασάδο...
Ο Πορτογάλος είχε την ελπίδα πως σήμερα θα ξεκινούσε η προετοιμασία για το ντέρμπι στο Φάληρο. Η χρονιά έχει φτάσει σε οριακό σημείο και δεν θέλει να χάσει σε ετοιμότητα η ομάδα το και σε καμία περίπτωση να μη χαθεί η ανταγωνιστικότητα. Για τον λόγο αυτό αναμένεται από αύριο να συμπτύξει το πρόγραμμα και α περάσει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο σε κομμάτια που θα αφορούν την τακτική.
Στον αντίποδα οι δύο πρώτες προπονήσεις αφορούν περισσότερο στη σωστή αποθεραπεία από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι το ότι η αναμέτρηση έχει οριστεί για την Κυριακή τη στιγμή μάλιστα που ο αντίπαλος έχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι για την Ευρώπη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: