Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Το «ξήλωμα» της …παλιάς φρουράς!!

Το «ξήλωμα» της …παλιάς φρουράς
Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν τα κατάφερε, αλλά ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει την …ανακαίνιση στην Τσέλσι. Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ, αποδέσμευση των «παλιοσειρών» και χτίσιμο από την αρχή ο στόχος του ιδιοκτήτη των Λονδρέζων.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας δείχνει να έχει καταλάβει ότι το πρόβλημα στην Τσέλσι είναι βαθύτερο και δεν αφορά μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας προσπάθησε να «ξεριζώσει» νοοτροπίες και συμπεριφορές που αφαιρούσαν δύναμη από το προπονητικό επιτελείο και το ίδιο δείχνει διατεθειμένος να κάνει και ο Αμπράμοβιτς.

Όπως αποκαλύπτει με δισέλιδο ρεπορτάζ η «Daily Telegraph», ο ιδιοκτήτης του συλλόγου του δυτικού Λονδίνου «θα αποδεσμεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ομάδας, εκτός και αν υπάρξει κάποια θεαματική αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, οπότε και θα επανεξετάσει την απόφασή του». Ανάμεσα στα ονόματα που ενδέχεται να αποτελέσουν παρελθόν είναι και οι Φρανκ Λάμπαρντ, Άσλεϊ Κόουλ και Ντιντιέ Ντρογκμπά, ενώ δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση των Φλοράν Μαλουντά και Σαλομόν Καλού. Μάλιστα, ακόμη και η θέση του Τζον Τέρι δεν είναι εξασφαλισμένη, καταλήγει το δημοσίευμα.

Καθοριστικό ρόλο στις αποχωρήσεις του καλοκαιριού θα παίξει και η πρόσληψη του νέου τεχνικού, με τον Αμπράμοβιτς να μην έχει αποφασίσει στο ποιος θα είναι ο διάδοχος του Βίλας-Μπόας. Οι αγγλικές εφημερίδες βάζουν στο κόλπο και τον Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος όμως θα μπορεί να εργαστείς στους «μπλε» μετά το τέλος του Euro 2012.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: