Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Επιχείρηση... "Ολυμπιακός"

Οι "κίτρινοι" θα συγκεντρωθούν στο Νέο Ρύσιο και η αίσθηση που υπάρχει, μετά τα αλλεπάλληλα τετ-α-τετ που είχαν χθες οι παίκτες με τον Αθανασιάδη, είναι ότι θα προπονηθούν κανονικά.
Επιχείρηση... "Ολυμπιακός"
Αυτό άφηναν να εννοηθεί και οι παίκτες, που έδειχναν ικανοποιημένοι από την πρόταση διακανονισμού της ΠΑΕ. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι θα τερματιστεί η αποχή τους και θα προπονηθούν κανονικά σε λίγη ώρα, αρχίζει η προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.
Το βέβαιο είναι ότι ο Μανουέλ Μασάδο θέλει και εύχεται να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού τυχόν νέα αποχή των παικτών σήμερα θα επηρεάσει τα πλάνα του ενόψει του ερχόμενου ντέρμπι.
Ο Πορτογάλος θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπροστά του ώστε να δουλέψει με την ομάδα, κυρίως μετά τα λάθη που έγιναν εναντίον της ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο.
Ο 57χρονος τεχνικός έμεινε προβληματισμένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες στο διάστημα αυτό και η νίκη δεν τον εφησυχάζει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Άρης έχει μπροστά του ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι.
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, το μοναδικό πρόβλημα του Μασάδο ενόψει Καραϊσκάκη είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός που θα λείψει λόγω τραυματισμού.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: