Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Το χρονικό του συμβιβασμού!!

Το πρόβλημα με τις οφειλές δεν επέτρεψε στο να υπάρξει η απαραίτητη ηρεμία το τελευταίο διάστημα.
Το χρονικό του συμβιβασμού
Βάσει των κινήσεων που έγιναν από τη διοίκηση και της καλής διάθεσης των ποδοσφαιριστών, ήρθε η συμφωνία.
Η ύπαρξη του προβλήματος με δεδομένη την ανησυχία για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας έκανε τους ανθρώπους του Άρη να δράσουν άμεσα ώστε να μη διαταραχθεί περαιτέρω η ηρεμία στην ομάδα.
Χθες από το απόγευμα μέχρι το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε ραντεβού με κάθε ένα ποδοσφαιριστή του ρόστερ ώστε να του αναλύσει πλήρως της κατάσταση και να του προτείνει διακανονισμό.
Μάλιστα μετά το τέλος των επαφών του προέδρου, ο team manager, Αγαπητός Αμπελάς είχε συνεχόμενες επικοινωνίες με ποδοσφαιριστές ώστε να τους τονίσει την κρισιμότητα της κατάστασης και πως θα πρέπει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
Μετά τα χθεσινά, το ραντεβού ανανεώθηκε σήμερα το πρωί στο Ρύσιο και αφορούσε κυρίως στο να συζητηθούν όλα όσα άκουσαν από τον Θανάση Αθανασιάδη ο καθένας ξεχωριστά και να παρθεί μία συνολική απόφαση που δεν θα αφήνει κανένα ανικανοποίητο. Πρόθεση ήταν να αντιληφθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ πως έχει η κατάσταση – και ενόψει της αδειοδότησης – χωρίς κανένα ψεγάδι. Ακόμα και ερώτηση για το αν έχουν όλοι ικανοποιηθεί από τους διακανονισμούς έγινε ώστε κανείς να μην έχει παράπονο.

Ο Αγαπητός Αμπελάς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες και σήμερα, τονίζοντας για μία ακόμα φορά σε πόσο κομβικό σημείο βρίσκεται η χρονιά τη στιγμή μάλιστα που ξεκινά μία μάχη για το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η προπόνηση δεν έγινε γιατί η κουβέντα στα αποδυτήρια διήρκησε αρκετή ώρα (περίπου 2 ώρες) και ήθελαν μετά το τέλος να εκδοθεί  η εν λόγω ανακοίνωση για να ξεκαθαριστούν πλήρως οι προθέσεις τους. Από την πλευρά των παικτών μετά τα χθεσινά τετ α τετ επικρατεί ικανοποίηση σχετικά με το πλάνο αποπληρωμών που έχει ο καθένας στα χέρια του ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τη διοίκηση της ΠΑΕ αφού παίρνει μία σημαντική ανάσα και αποκτά συμμάχους στον αγώνα για την αδειοδότηση.

Το ζήτημα βέβαια είναι και αγωνιστικά να μην υπάρξει πρόβλημα κάτι για το οποίο είναι βέβαιοι οι παίκτες που σημειώνουν ότι η απουσία από δυο προπονήσεις - οι περισσότεροι βέβαια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα- ειδικά αυτές που είναι πιο χαλαρές στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα τους επηρεάσει στο ματς με τον ΟΣΦΠ.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: